Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Z racji tego że dzisiaj będą dropić szkaty blasku chciałbym się dowiedzieć gdzie je efektownie dropić.

Moja postać to sura WP 72 lvl 668 defa z ochronką. Skille m7 , m8 ,m9 (Wiem słabo w chuy, ale od kilku dni czytam codziennie) ,

więc ponawiam pytanie gdzie dropić na tym lvlu. Z góry mówię ,że v2 odpada ponieważ szkoda mi SM na buffie ,a i tak biorę max 6 grupek ;(

Zastanawiałem się nad zwykłym lasem (tam na końcu przy tp do Red Lasu ^^) bo tam ściągam całego spota i myślę że trochę szkatułek by poleciało.

Czekam na wasze odpowiedzi :D

Opublikowano

Polecam red las/las.

W red lesie bardzo duzo tego leci,podobnie jak w lesie.

Rowniez na ognistej ziemi jeszcze lepiej dropi ale to trzeba miec dobre eq zeby ogarniac full spota przy teleporcie.

Z twoim eq,tak jak powiedziales albo las albo ognista ziemia.

sstwc.jpg

Opublikowano

Okej. Spróbuje iść do lasu tam gdzie mówiłem a jeżeli już w red lesie to gdzie ? Na spota tych wierzb ? Tam gdzie dropią stalki od 86 ? Mógłby ktoś podać kordy albo na mapce zaznaczone gdzie ? Z góry thx :)

Opublikowano

v2, wupekiem wezmiesz spot i w parę godzin dropniesz ponad 500.

ja na s16, bez rękawicy dropu dropiłem po 700/800 sztuk w parę godzin.szpony

moze jednak skołujesz te pare zł na sm, a jak nie, to polecam zwykły las na ostatnim spocie, słabe moby, szybki resp, dobry drop.

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

Spoty wierzb są dobrym rozwiązaniem .

najwięcej szans na drop.

Nie wiem czy dam rade bo one tak PE zabierają że szok od razu czarowane mi pada :( Z reszta w zwykłym lesie tak samo ale przy dropieniu konarów dawałem radę :)

Opublikowano

Masz koordy na dobre spoty:

Najwiekszy spot czerwonych wierzb(jajo)

600,300

Sredni spot zielonych wierzb

300,100

Najwiekszy spot zielonych wierzb(polanka)

700,100

sstwc.jpg

Opublikowano

v2, wupekiem wezmiesz spot i w parę godzin dropniesz ponad 500.

ja na s16, bez rękawicy dropu dropiłem po 700/800 sztuk w parę godzin.szpony

moze jednak skołujesz te pare zł na sm, a jak nie, to polecam zwykły las na ostatnim spocie, słabe moby, szybki resp, dobry drop.

Na buffie mam 11 SM także mam jak wporwadzić buffa ale pisałem że z takimi skillami wezmę 6 grupek max a w dodatku muszę się męczyć chyba pójdę do lasu.

Opublikowano

2x up

To przez to ze podwojnego dropa nie miales... nie wiem czy on nrapwde az tyle daje ale ci opisze co bylo u mnie

A wiec mialem 54 sura i bralem prawie cala komnate u lorda... bez 2 dropa wogole nie lecialy... kupilem podwojnego i huh co spot 1-3 szkaty ; >

Oni tylko chca zarobic... pewno szansa na drop szkaty to 5%... bo to chuje zarabiaja na nas... polecam sg :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...