Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem ze gdy loguje sie do ca to wyłącza mi gre i juz.

czemu mi sie tak robi i co mam z tym zrobic??

prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

Odpalasz przy okazji jakiegoś hacka? Usuń wszystkie z kompa i po problemie (również do innych gier)

Hack shield je blokuje.

nie mam zadnego hacka na kompie

Opublikowano

Zapewne firewall w Antywirusie blokuje ci giere ;D ogarnij antywira i dopuść Combat Arms do bezpiecznych i zaufanych pliczków a powinno być git ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Zapewne firewall w Antywirusie blokuje ci giere ;D ogarnij antywira i dopuść Combat Arms do bezpiecznych i zaufanych pliczków a powinno być git ;)

Najłatwiej niech wyłączy anywirusa, będzie najprościej

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano (edytowane)

Z tym CC uważaj . bo ja przez przypadek usunąłem Sterowniki i FireFoxa :) / od nowa instalowałem '.

Co ty w ogóle gadasz nie ma takiej opcji Już dostałeś wszystkie odp i jeszcze mogę dodać zasrany komp czyli reinstal czyszczenie i tp ( T-Cros ma racje Game boster dużo daje o demnie chapie + jeszcze dodam musi być pełna wersja tego programu żeby dobrze działał ale myślę że sobie poradzisz wujek google :) ) Ja daje wszystkim + a mi nikt nie da :( Edytowane przez patryc combat