Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry smartfon... jaki?

wjatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar niedługo kupić jakiś smartfon, najlepiej gdyby był w Orange z abonamentem/mixem (będzie taniej i łatwiej z paru powodów :P ).

Teraz co powinien mieć. Nie koniecznie wszystko, ale najlepiej by było :P

• dobry wyświetlacz, jak najlepsza rozdzielczość,
  • aparat min. 3Mpix,
  • dobry odtwarzacz muzyki,
  • obsługa kart pamięci, najlepiej gdzieś do 8GB,
  • wymiary kieszonkowe, nie jakaś mega-cegła :P ,
  • Wi-Fi... oooch super by było! ,
  • szybka i wygodna przeglądarka,
  • ładne i wygodne menu,
  • dobra obsługa aplikacji/gier,
  • w miarę mocna bateria.

Na pewno o wielu zapomniałem, ale chyba starczy :P

Najbardziej zależy mi na wyświetlaczu, przeglądarce i karcie pamięci. No i Wi-Fi, chociaż wiem, że z tym będzie prolem :mellow:

Cena do 600zł (dlatego chcę z abonamentem :P ) ale jeśli znajdę jakiś porządny to mogę dorzucić więcej ;)

Opublikowano

A co myślicie o LG Arena KM900? Lubię LG :D Ahaa i Arena ma Wi-Fi z tego co pamiętam.

Albo jakiś Samsung, czy też SE Xperia...

Sprawdzone marki :P

Opublikowano

LG Swift GT540 - wszystkie funkcje, które wymieniłeś ;)

Co do szybkiej i wygodnej przeglądarki... pobierz Opera Mobile 11.

@Edit: Androida też ma :)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Konkretnego modelu ci nie powiem , ale jak telefon to tylko z androidem !

walnij + ~!

Opublikowano

Sony Ericsson Xperia X8 :

*System android (Niebo w gębie , zaje*** aplikacje i gry)

*Accelelator czy jak to sie nazywa to że jak grasz np. w gry wyścigowe i ruszasz tel. to skręca , i dużo gier jest na to bardzo fajnych

*Wi-Fi - Fajna rzecz ;]

*Menu - Jest ok

*Przeglądanie internetu - zwykła przeglądarka wygląda jak w komputerze ;] ale polecam ściągnąć Opere

*Bateria trzyma dobrze ;] Mało używany - 4Dni , średnio używany-3dni ; dużo używany-2Dni

*Aparat - 3.2 mpx , choć czasami zrobi ładne zdjęcie jak powiedzmy około 5 mpx

*Wymiary są dobrze dopasowane do dłoni , fajnie sie go trzyma i w kieszeni też jest git

Moja Opinia :

*Znakomity telefon , służy mi bardzo dobrze - nie zawiesza się itp. ;]

*Nie mam do niego żadnych - , a + jest wiele ^^

Polecam w 100%

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

I tak ZTE jest lepszy od tych wszystkich, które wymieniacie, więc nie wiem nad czym tu się zastanawiać?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość malutki688
Opublikowano

HD 2 lub jakis galaxy S :) hd 2 dobry ale ma juz swoje lata;) motorola milestone tez dobra;) procek mozna spokojnie do 1 ghz bez zadnych komplikacji...tak btw to w jaka cena ma byc;p?Mozesz poczekac na nexusa II :P to bedzie kombajn dopiero^^

Opublikowano

Wjatek dodam że Xperia X8 ma 3cale ;]

Dużo to nie jest , ale jak ściągniesz jakiś film dopasowany do Xperi X8 to się fajnie film ogląda na całym ..

Np. Ja ściągnełem Avatara na cały ekran mam , jakośc też fajna i się zarąbiście ogląda ;]

Też głośna jest ^^

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Podobno ZTE Blade w Orange to "Orange San Francisco", tak kolo mówi w tej wideorecenzji. Mógłby być, ale serio procesor zmulony a to wielki minus :mellow:

@UPy napisałem, że cena do 600zł, więc nie wyjeżdżajcie z Samsungami Galaxy czy jakimiś nowościami jeśli ceny nie znacie. Tylko sobie ochoty narobię :(

:P

Opublikowano

Samsung galaxy ace mam i polecam bateria trzyma z 2 - 3 dni przy korzystaniu z neta , wi-fi gg gry itp.

Opublikowano

Podobno ZTE Blade w Orange to "Orange San Francisco", tak kolo mówi w tej wideorecenzji. Mógłby być, ale serio procesor zmulony a to wielki minus :mellow:

@UPy napisałem, że cena do 600zł, więc nie wyjeżdżajcie z Samsungami Galaxy czy jakimiś nowościami jeśli ceny nie znacie. Tylko sobie ochoty narobię :(

:P

Procesor taki sam jak w tej X8... Nad czym sie zastanawiasz?...

2mg3y3k.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...