Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

palić czy rzucić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Postanowiłem poczytać czym się truje i trochę się zaszokowałem :

CO2 (dwutlenek węgla)

nikotyna

aceton – rozpuszczalnik, stosowany w przemyśle farb i lakierów, włókien chemicznych i kosmetycznym

arsen - stosowany także jako popularna trutka na szczury i inne gryzonie

ciała smołowate - są odpowiedzialne za powstawanie nowotworów złośliwych u człowieka.

O CO2 i nikotynie nie pisałem bo dużo tego

Choroby mające istotny związek z paleniem tytoniu
rak płuc
rak wargi, języka, jamy ustnej, przełyku i krtani
rak pęcherza moczowego
rak nerki
rak trzustki
choroba niedokrwienna serca
przewlekłe zapalenie oskrzeli
gruźlica układu oddechowego
nadciśnienie tętnicze
arteriosclerosis
udar mózgu
wrzody żołądka oraz dwunastnicy
przepukliny jelitowe

Pyt. 2 w poście .

Sposób : nie kupuj fajek nie bierz od nikogo i rzucisz się nie sprawdza bo nie wytrzyma się psychicznie macie może inne sposoby (obojętnie jakie <mam kase na szlugi mam też na leki > )

Opublikowano

Ja pierdole, jakiego jeszcze pytania nie wymyślicie?

@topic

Jasne, że masz rzucić, bo fajki to najgorsze świństwo i nie masz z tego żadnych korzyści.

Opublikowano

Zesrać się w gacie czy zesrać się do klopa?

Idiotyczne pytania na forum, to jest tylko i wyłącznie twoja wola. Jeżeli chciałbyś przestać palić to byś odrazu przestał, a nie pisał na forum. Tu napisze Ci każdy "Tak, rzucaj to! Wypali ci mózg do reszty!", a i tak zaczniesz palić po 2 tyg bez względu na niekorzystne efekty.

Opublikowano

ej a możesz mi napisać co Ci daje te palenie?..

Oczywiście że masz rzucić. ;s ja bym tego nawet nie dotknął, żadnej fazy się po tym nie ma, gówno i tyle.

Edita jebnę, bo coś mi się przypomniało.

Gdybyś nie palił, to zamiast 3 paczek tej trucizny, miałbyś gram zielska. Sam wybierz, co lepsze. ;>

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Temat dla spamu czy z powodu braku rozrywki ?

Chłopie Ty się jeszcze pytasz ... Odpowiedz to swojej osobie ... Ludzie którzy palą szybko mogą umrzeć i Ty możesz być jednym z nich.

Przy okazji oszczędzisz sobie śmierdzenia sobą na wszystkie szerokości .

Osobiście nigdy nie zrozumiem jak można palić i też nigdy nie spróbuje .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Pomyśl logicznie jak rzucisz nie bedziesz przeznaczal co jakis czas ponad 10 zł na paczke fajek i przy tym nie bedziesz sie truł.

Dlatego rzuć to świństwo :)

Opublikowano

Idiotą byłeś, że zacząłeś. Myślisz, że rzucić palenie jest tak łatwo? Idź lepiej zapal z kumplami fajke dla szpanu i spierdalaj z tego forum.

; )

Opublikowano

Przed rozpoczeciem jarania trzeba bylo pomyslec jakie moga byc tego konsekwencje =) Ja pale i to pierdole wiec tutaj tylko twoj wybor...

Opublikowano

Serio idiotyczne pytanie. To powinna być Twoja decyzja. Ja gdybym palił i był uzależniony o bym starał się rzucić... i najlepiej tak zrób. Fajki Ci nic nie dadzą, jedynie zabiorą. I nie tylko Tobie.

Opublikowano

To twoja decyzja co zrobisz, ale lepiej jakbyś rzucił bo nie dość że psujesz sobie zdrowie to jeszcze ci to kasy żre a i nic przy tym nie zyskasz...

Opublikowano

Fajki - Smród , brud, ubóstwo i inne gówna

Jointy z maryśką - Miły zapach.Nic zabójczego!

Jaraj jointy :D

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Opublikowano

Bardzo proste pytanko rzuc :)bo faja to syf! niemasz z tego korzysci nawet tylko na tym tracisz niedosc ze wyjebiesz w chuj kasy to dotego mozesz sie nabawic raka-.-

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

Ja nie palę nie chcę palić nie będę palić i nie polecam nikomu palić .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...