Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PaySafeCard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć. Dzisiaj mam do was pytanie w sprawie kupna ZP za PaySafeCard. I chciałem zapytać czy ktoś z was kupował ZP za PSC?? Bo chciałem zakupić ale kumpel kiedyś kupił i brakowało mu 2$ na karcie żeby doładować 10000zp. Więc nie wiem czy mi się opłaca wydawać kase...

Proszę o szybką i NORMALNĄ odp.

Edytowane przez Mayki
Opublikowano

Jak zabrakuje kupujesz 2 o malek kwocie np 10 zł wpisujesz 2 kod i masz więc niema problemu

Opublikowano

Według mnie warto, kilka razy już zakupywałem ZP przez ten sposób i jak na razie nie żałuję, w dodatku dostajesz dużo BP, a nie tak jak przez SMS.. A jeśli nie wydasz wszystkiego co masz na karcie to tą kasę ciągle na niej masz, powiedzmy płacisz 48 zł za ZP, a 2 zł na karcie Ci zostaje na następny raz :)

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano (edytowane)

raczej tak ponieważ 20 k. zp kosztuje ok 47 zł..

raczej tak ponieważ 20 k. zp kosztuje ok 47 zł.

sorka za podwójnego posta.

Edytowane przez kruk223
Opublikowano

Kupno za PSC się opłaca i to bardzo!!! Cena jak przy normalnym przelewie a jak nie wydasz całej kasy na kuponie zostaje ona kupon nie traci ważności (NIGDY!) A najlepsze jest to że można kupić w każdej walucie PSC a i tak dostaniemy to co chcemy jak ci czegoś zabraknie to wejdź w kalkulator walutowy PSC :) i dolicz ile brakuje.

LICZE NA +++

Opublikowano

Za 50zł nie da się kupić 20k zp. Sam pierwszy raz jak kupiłem PSC za 50zł wydałem na 10k zp bo mi tam zabrakło troche.

Kupno za PSC się opłaca i to bardzo!!! Cena jak przy normalnym przelewie a jak nie wydasz całej kasy na kuponie zostaje ona kupon nie traci ważności (NIGDY!) A najlepsze jest to że można kupić w każdej walucie PSC a i tak dostaniemy to co chcemy jak ci czegoś zabraknie to wejdź w kalkulator walutowy PSC :) i dolicz ile brakuje.

LICZE NA +++

Traci ważność ale chyba za 40 lat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...