Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj jak serwer był włączony na noc wydropiłem dość dziwny item

mianowicie jest to spear na 66lvl niby nic dziwnego gdyby nie to że jest to SOM którego nie mogę sprzedać ani oddać do depozytu

wie ktoś może o jak mogę wrzucić ten item do depo?

Opublikowano (edytowane)

Jeśli się świeci na niebiesko, chociaż pewnie tak jest, to to jest to Seal of Honor, tak jak na isro za pkt z akademii, tak na zszc można to dropnąć.

Edytowane przez Jajosz95
SaintCandy.png
Opublikowano

Jest to Seal of Honor Moon spear 8D

Możliwe jest jego przeniesienie na inną postać. Sposób polega na odpaleniu dwóch kont, utworzeniu party item share z nimi, dropieniu w bardzo ustronnym miejscu soha i podnoszeniu aż trafi do drugiego chara.

To bardzo cenne znalezisko, sohy mają dmg podobne jak odpowiadające im sosy, somy i suny, lecz wyglądają ciekawiej (niebieska poświata, są rzadsze) a do tego mają zwiększony mag dmg (w spearach, swordach) lub phy dmg (w blade, glavie i bow)

Soh bronie są na zupełnie innych lvlach (sos som sun 8D sos som sun 9D odpowiednio 62 66 70 74 78 82)

Chyba wyczerpałem temat. Pozdrawiam :P

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

Bądź w tej lepszej połowie

Kiepski ze mnie cheater, za to mogę doradzić dobry build ^^

8893.png

Staram się pomóc, jak potrafię. Plus wystarczy na nagrodę :)

http://jestemprzeciwacta.pl/

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...