Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Mam 37lvl i nie wiem czy mam wbijać 42 żeby założyć lepsze eq i mieć więcej defa na metkach cienia.

To moje eq na tą chwilę:

żelak+9

ebo+9

srebrna+9

buty 1k hp

naszyjnik 1k hp

smiertelka+9 kd defa speda+3(na 42 zaloze taką samą smoczą+9 ALBO za kilka dni będę mieć lwią zbr+9 kd defa speda+3 1,5k hp, co lepsze z tych dwóch zbr na 42 lvl ??)

rib+9 sr 23 kd potwora+4 smierci+3

bojowa tarcza+9(na 41 okrągła+8)

To więc wbijać czy nie? Na 37 jak wiadomo lepszy drop w m2 jest niż na 42 ale w m2 tak nie siedze, częściej w dolinie. Wbijać? Fastem piszcie bo mam 98% :D

Opublikowano

Powiem tyle jeżeli chcesz zacząć prawdziwą gre w metina musisz dobić przynajmniej 3emki (3 skille na M) najlepiej dobic 65 :) więc nie zastanawiaj się bo czym większy lvl tym większa satysfakcja z gry :)

Atr1920.png

Opublikowano

OK, mam jeszcze jedno pytanie: ZA ILE KUPIĘ TAKĄ OKRĄGŁĄ+8 na s2 ? :D Wiem, że nie ten dział srał ale po co mam gdzieś spamować jak mogę w moim topicu ;]

@ MrPiotrek ja już chodzę na metki cienia, ale co resp musze dawać tp do żonki bo nie wystoję przy metku cały czas :( Defa mam niestety tylko 320 a hp 9k

Opublikowano

Jak masz tak malo hp i deffa to po co chcesz wbijac lv. Na 37 bardzo ladnie sie zarabia .ja bym nie wbijal dopoki nie zrobilbym porzadnego eq.

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano

Zarób trochę kasy na metkach bo 37 lvl to dobry na dropek, zrób dobre eq i śmiało możesz dalej grać :)

Opublikowano

Wbijaj 42, najlepszy drop z metków cienia jest przy trzech lvlach różnicy, czyli przy metku cienia najlepszym lvlem na drop będzie 42-48.

Okrągła +8 tania nie jest, lepiej kup +6 za kilka kk i ulepsz w dt na +7 - łatwo, a zaoszczędzisz trochę kasy.

52287137559562145640.png

Opublikowano (edytowane)

Te gram na s2 :)

mam 47 lvl i bardzo podobne eq do twojego tylko , że biżuteria 1.5k hp, i rib 14 um x2 kd +3, ja okrąglą+8 kupiłem za kamyczka duchowego :)

11khp i 390 deffa ;> szczerze nei wbijaj lvl'a bo ja od 40 lvl do 47 byłem na metkach cienia i same smieci leciała raz na 20 metków dropła aura, a o kamyczku to omg.. lepiej chodzić na metki 50 lvl :)

Edytowane przez Metin2Dropper

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...