Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobieraniem! pomóż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam taki problem mam programy do ściągania ..... bit coment oraz Dap jak pobieram z chomika np z opery ( mozila i explorer ) to pobieranie idzie ze strony jakby ( chyba wiecie o co kaman ) a ze strony wolno się pobiera ;/ jak mam pobrać przez program pomocy ;/ bo zaoszczędzę czasu różnica pobierania przez stronę a programem wynosi 190 kb/s

Ja chce pobierać przez bit coment a nie przez to na mozili jak zrobi żeby pobierał przez bi coment

Edytowane przez viper1924
Opublikowano

Podpinam się ja też mam taki problem ale nie z chomikuj tylko na mozili całkiem :( a net mi się rozłacza co jakiś czas jakbym pobierał przez program by było wszystko ok a tak to rozłącza mi się ;/

bez yt.

Opublikowano (edytowane)

Hah wyobraź sobie, że przy moim necie 1 mb taka prędkość to norma. Zainstaluj sobie IDManager. Obok każdego pliku będziesz miał okienko do pobrania przez IDM.

Edytowane przez KozakMaslak

qsHVsoT.png