Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skuter blokady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idz do serwisu... Nie drogo ci to zrobia z reszta jak kupowales nowy to zawsze na starcie moga ci sciagnac za darmo ale za to gwarancji nie bedziesz mial .

Opublikowano

moduł pewnie ma seryjny, więc pierwsze co zrób to kup sobie moduł rozblokowany, nie kupuj drogiego np. ze Stage 6, bo niczym sie on nie różni niż jakiż za 30zł ;] np.

Moduł 4T

Film jak odblokować gaźnik

co do wariatora to nie wiem, ale w gaźniku masz na 100% i moduł ;]

po tych przeróbkach powinien lecieć 70-85

daj_plusa_kurwo_24185.jpg

sygna2s.jpg

Opublikowano

niewiem ale pamientam jak kierowca autobusu jehal i tam jakis przypal byl bo ja z mama jehalem a potem mariusz sie zasmail bo ja dobry zarcik opowiedzialem ale to potem i jutro potem orzyapl byl i ja mialem od kierowcy przejechane i mama sie wkruzyla z mariszem a on skacz ze mna i ucieklem parkerem z domu

Opublikowano

@Up

Acha.

@topic

http://www.skutery.net/forumBB/viewtopic.php?f=35&t=12987

Tutaj masz opisane najczęściej używane blokady oraz sposób ich zdejmowania. Poprzeglądaj w skuterze te rzeczy i pozdejmuj to co znajdziesz ^^.

qsHVsoT.png

Opublikowano

A czy musze czekac az zrobie 1000km bo narazie mam 160km i jak bede musial zrobic 1000 to pewno w kolejnm sezonie bym scignol te blokady czy mozna je scagnac przed 1000km?

Opublikowano

Lepiej nie ściągać blokad po minimalnym przebiegu jeżeli masz na myśli 1000km na dotarcie to nie rób tego

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Tak to jest prawda ponieważ skuter pracuję na większych obrotach i na większym obcążeniu :)

1314290313u250359.jpg1314296225-U262310.png

Naruto Opening 8 ... To coś dla czego warto żyć ;D...

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedź ^^

Czyli podsumowując jeżeli chcę jeszcze na nim pojeździć ze 3 lata to lepiej nie ściągać blokad. Tak?

18101299.png

Opublikowano

Nie, ściągaj, ale jak już go dotrzesz. Blokady są po to bo takie jest prawo w Europie, że takie pojazdy muszą być ograniczone do 45km/h.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak