Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] JAk zmienic rozdzielczość gry

KR3CIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem bo ... Rozdzielczosc CA jest 1024x768 a chce miec w maxymalnej 1900... Tyle ze gdy zmieniam ja klikam zapisz zmiany to przywraca dawne "nie da sie zapisac" co robic?

bez reflików

Opublikowano

Jeśli nie chce Ci załapać zleć komuś wykonanie tych zmian i niech zuploaduje Ci plik zaraz napisze jaki

EDIT

Player.txt

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Combat Arms nie obsługuje chyba rozdzielczości 1900...

Z tego co wiem to na 99 % obsługuje.... Jutro sprawdzę i editne :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

obsluguje najwieksza jaka moze miec monitor ja mam najwieksza...

ale jak to nie potrafisz?

poprostu w ustawieniech tam gdzie masz do wyboru rozdzielczosc daja na najwieksza proste....ale moze ty nie wiesz gdzie sa te ustawienia... !?

moze rzeczywiscie nie mozesz ustawic wiekszec, bo to jest zalezne tylko od monitora od rozdzielczosci monitora a nie od gry...:P

Opublikowano

obsluguje najwieksza jaka moze miec monitor ja mam najwieksza...

ale jak to nie potrafisz?

poprostu w ustawieniech tam gdzie masz do wyboru rozdzielczosc daja na najwieksza proste....ale moze ty nie wiesz gdzie sa te ustawienia... !?

moze rzeczywiscie nie mozesz ustawic wiekszec, bo to jest zalezne tylko od monitora od rozdzielczosci monitora a nie od gry...:P

To nie o to chodzi (tzn może ale raczej nie). Jest czasem taki bug że nie zapisują się ustawienia np. niektórzy nie mogą zapisać kontrastu z niewiadomej przyczyny...

Wyedy prosi się innego gracza o ustawienie takiej rozdzielczości/kontrastu na Jego Combacie i aby tamta osoba zuploadowała plik player.txt wtedy wystarczy wgrać taki plik do folderu, podmienić i jest gites

sygnatura_old.png

Opublikowano

Proszę o to pliczek:

http://www.4shared.com/document/MNVRp3XP/player.html

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=cf6ec84ef8306a9294ee66c62b707634cea3753954f03aae8e2add58471f0e57-1309476477

Grafika jest ustawiona 1920x1080 i reszta tych ostawień na maksa z wyjątkiem 2-3 parametrów.

• 1 rok później...
Opublikowano

Kurde jak pobrac ten pliczek od Members. Pomoze mi on wgl naprawic moj problem??

Ja mam taki problem ze wlasnie od praej strony jest obraz przyciety i lekko wsuniety na lewa strone i niemoge nawet opcji gry wlaczyc.

Niewiem co zrobic. Jak ktos wie to prosze bardzo o POMOC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...