Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Umki a ludzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest silniejsze ?? Np. 15 ludzi czy 15 obrazenia umiejetnosci ? Czy mają taką samą wartość ataku ze skilla ? Bo nie wiem czy lepsza broń 15 um i 15 ludzi czy moze 20 um bez ludzi

z

Opublikowano

to zależy czy bm czy body powiec jaką masz postać najlepiej to i to mieć

To powinno być tak. Jeśli chcesz być pro, to zmieniaj bony na :

body - aż wbije się + 35 sr i 10 na luda, jeśli będzie 40sr lub powyżej, zostaw. ( z ludem więcej walisz ludzi nawet o 2k + [zależy] )

mental - mental powinien miec umy. Spróbuj wbić + 14 um , najlepiej powyżej 16 i jak będzie lud to fart ; ]

Z sztylami to calkiem inna sprawa.. jeśli chodziło o coś innego to pisz ; ]

@Edit

Osobiście z własnego doświadczenia polecam w sztylach bony takie jak ( na niektórych serwach nie ma takich bonów ) :

- zręczność 80

- kryt 15 +

- przeszywa 15 +

- lud 10 .

Tak mam na privie Lomaxmt2 i koox :P . Ks all kd 80% i te bony ( up ) , polecam all ninjy ; D

beztytu%C5%82u.jpg

` Sygnatura By Roksja ; **

http://glitery.pl/polecam,LoveToYou

Opublikowano

Co jest silniejsze ?? Np. 15 ludzi czy 15 obrazenia umiejetnosci ? Czy mają taką samą wartość ataku ze skilla ? Bo nie wiem czy lepsza broń 15 um i 15 ludzi czy moze 20 um bez ludzi

Wszystko zalezy ile masz ataku.

Ale mi sie wydaje ze 15um i 15ludzi jest lepsze,na kazdej postaci.Nie dosc ze mniej zabierze ci srednich to mają ogolem podobne obrazenia.

sstwc.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem bardziej opłaca się mieć 15 ludzi i 15 um niż 24 um... Weźmy body'ego, jeśli skończy się seria skilli to bije z buta, im większe um tym mniejsze śr, a że jest 15 ludzi, to dobrze. Ale jeśli chodzi o BM to najlepiej by było gdyby były duże UM, bo sura z buta bić nie będzie ;D

e6rltz.jpg

Opublikowano

No i dalej nie wiem co by bylo lepsze, ale dzieki za pomoc :)

Jestem ciekawy czy UM ma taka sama sile jak ludzie.

Ale chyba zostawie 15 um 15 ludzie, albo postaram sie 20um 15 ludzie. Pomimo ze jestem sura BM, z buta tez wale ;p Jak ide na jinno to ciskam krolestwo, skille sie skonczą to hitami ich jade :P

Jeśli masz dużo na ludzi, to zrób 20 um

Jeśli masz mało na ludzi, to zrób 15 um 15 ludzi

Co do tego to mam w masce 95 ludzi :)

jeśli skończy się seria skilli to bije z buta, im większe um tym mniejsze śr

No wlasnie, wieksze um, mniejsze sr, a pvp zadko biore, bo jak napisalem wyzej chodze na cale krolestwa bo PvP sa bardzo nudne, trudno znalesc godnego przeciwnika :)

Dzieki za pomoc, dalem plusy i minusy tam gdzie uwazalem ze odpowiedz sie przydala.

Temat mozna zamknac, no chyba ze ktos mi jeszcze poda jak obliczyc obrazenia z um a z ludzmi, bo jak sa umki to sie mnozy jakos przez cos a jestem ciekawy jak z tymi ludzmi :)

z

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...