Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy co lubisz robić bo blitz jest troche tankiem, troche robi ap dmg, dużo CC

a kenen to klasyczny ap carry, ult z mass stunem, spamowalne Q

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Weteran
Opublikowano

Blitz ma również slince.

Ja tam w kennenie nić nie widzę, ale niektórzy mówią że jest bardzo dobry.

Na twoim miejscu wybrałbym Blitzcranka, ale tak jak napisał Surki, postacie są zbyt różnie od siebie aby ocenić która jest lepsza.

Opublikowano (edytowane)

Oczywiście że blitz mam kena i muszę powiedzieć że w late game traci potencjał.Blitz przez całą grę radzi sobie świetnie w early wystarczy że wciągniesz kogoś pod torreta i marny jego los.W późniejszej fazie gry ma bardzo dobre ulti z małym cd i passywem który ułatwia farmę

Edytowane przez SirVander
Opublikowano

Wybrałem Blitza ten czempion naprwdę mnie denerwował na meczach, a kennen widziałem jak dużo osób go ma jakiś nie powalający.

Opublikowano

To źle zrobiłeś.

Owszem, ta mechaniczna łapa Blitz'a przydaje się ( to takie przyciąganie), ale w późniejszych etapach jest bezużyteczne. Jedynie może rozpętać Tf'a.

Kennen. Ma zajebiste ulti. Vander, Kennen slabe late? Chyba jesteś śmieszny. Te ulti ma takiego dmg'a, że masakra, do tego AoE.

Ale już kupiłeś, twoja strata.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...