Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie info na portalu jest

Drodzy Gracze!

Ciemności za dnia! Zniknęło Słońce, do trzech Królestw nie dociera ani jeden promień światła. Podczas zaćmienia, dla Twojej wygody, Bóg Smoków oferuje Ci hojną promocję w naszym Sklepie z przedmiotami!

Zyskaj na tym spektaklu natury

Zajrzyj do swojego portfela podczas zaćmienia: Odwiedź nasz Sklep z przedmiotami jutro, tj. 1 lipca (piątek) między godziną 19:00 a 22:00, zakup Smocze monety, a my wręczymy Ci ich 20% więcej na Twoje konto. Tego samego dnia, od 20:00 do północy szukaj tajemniczych Skrzyń Blasku Księżyca przechowujących cenne przedmioty!

Bądź świadkiem niesamowitego wydarzenia i zdobądź 20% więcej Smoczych Monet w sklepie!

Miłej zabawy,

Wasz Metin2 Team

Opublikowano

Chcą zarobić więc dają promocje żeby ludzie nakupywali SM;)

Widocznie coraz mniejsza ilość graczy im doskwiera^^

4h to trochę mało na dropienie szkat blasku (bo chyba chodzi o szkaty a nie skrzynie):D

P.S. Jedynie co może teraz uratować metka PL to 2-3 nowe serwery w przeciągu 2 miesięcy:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Wiedziałem :D porobili aktualizacje najpierw a teraz odrazu dają promocje IS :D GF dalej myśli o zarobku a nie o grze ^^

Opublikowano

według mnie jebnięty pomysł xD z powodu zaćmienia 20% więcej SM... chyba GF się w głowach coś zaćmiło, niech naprawią PL a nie nadal tylko SM

Opublikowano

Było kilka dni fajnych nowości na serwerach, ale teraz wróciła chęć zdobycia fortuny przez GF... nie wrócę na Metin2 PL już nigdy. Enjoy! (Dzięki za info)

Opublikowano (edytowane)

<ironia>Ale fajnie hohoho. Kupię sobie 32 smocze monety i dostane 6 dodatkowych monet. Ale promocja!<ironia> Ktoś tam napisał że PL uratuje tylko otwarcie 2-3 nowych serwerów. Ciekawe jak. Ludzie zaczną grać na nowych by być w topce. Wydadzą całe swoje piniędze na SM. Będą sobie ksuć dzikie psy, niektóry postawią boty, kitajce też postawią boty. Pojawią się yangi na allegro. Na początek 10kk za 1 zł potem 30kk za 1zł, aż w końcu będą takie same ceny yang jak na obecnych serwerach. Za 5-6 miesięcy byłoby tak samo jak jest teraz na 25 serwerach.

Edytowane przez NieChceNazwy

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano (edytowane)
Zajrzyj do swojego portfela podczas zaćmienia
To już jest akt desperacji ze strony GF... sami zniszczyli grę i swoje zyski, teraz próbują naprawić... trochę nie w porę Edytowane przez Ability

Sygna max 800 x200

Opublikowano

Kurde! Dzięki... Ale ja tam mam mało itemków... zero zbroji

:(

Mój Kanał na

YouTube

Subskrybować / Oceniać / Komentować

Będzie 5.000 wyświetleń wszystkich filmów na kanale = KONKURS !

Bywalec
Opublikowano

Po co ty to wstawiasz na mpc skoro wszystko jest na board czyli główne forum metinie skoro ktoś gra w metina to na pewno przegląda oficjalne forum...

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

chciałem zagrać w NevrasT mt2 na windowsie 7( oraz cs nie pójdzie) ale nie pójdzie i nie wiem dlaczego ! jeśli ma ktoś Wind7 to niech napisze co trzeba zrobić bo nie mam w co graćć na wakacjach a tak to siedze i czytam forum ..

Powrót ! 26.09.11

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...