Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod]TooManyItems 1.7.2

Mączka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mod który dodaje każdy chyba wie co ;)

Down:

http://www.mediafire.com/?t54ldn6d50y414q

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=4d654b483c9ae6e4603f86127434b524bb3d4298e35323f53beccbb0316d26af-1309452881

SS:

toomanyitems.png

Instalacja i Co i jak :P:

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

O sekunde ;/.. Przez moją jave która mi się aktualizuje i laguje w ch** .

//ZAmykam

//Otwieram i poprawiam link :D..

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Admin Cienia
Opublikowano

Proszę o skan, dodaj screeny oraz instrukcję instalacji dla początkujących

Ok, dodane

1294477714-U1.png

Opublikowano

Zaraz dodam -,-... Nie piekarnia mam lagi z lekka

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja nie wiem to ze strony z minecraftem ;). Zaraz dam swój ;P

1390144171-U592769.png

Admin Cienia
Opublikowano

@Up

Działa dobrze, tylko na pewno źle zainstalowałeś, usuń folder meta-inf po wgraniu do minecraft.jar

1294477714-U1.png

Opublikowano

Mi ten mod nie działa, zrobiłem jak było na filmiku, przekopiowałem wszystkie pliki, po uruchomieniu minecrafta pojawia się logowanie, po logowaniu jest tylko czarny ekran. Co zrobić żeby działało??

Opublikowano

Szukałem tego moda, dobrym momencie wstawiłeś :D

PS.Dlaczego na SS pisze że masz wersje 1.2_02

max 5 linijek tekstu.

Opublikowano

Przypominam że zawsze jak jest prezentacja tego moda to zawsze jest ten ss

A co do moda to mi działa i dziękuję za wstawienie teraz moja gra zmieni się na lepsze nie spędzę godzin w kopalni tylko wybuduje piramidę do nieba będę fajny bla bla o.O

Opublikowano

Myślę że nie tylko do zabawy z pitsonami ;).. Pitsony mogą dużo ciekawych rzeczy zrobić :D... Od jutra będę pracował nad czymś wyjątkowym ;). Nie którym gały wypadna ;)... Na pewno się uda bo w minecrafcie sie wszystko da xD

1390144171-U592769.png

Opublikowano

mi ten TooManyItems nie działa nawet z modloaderem i bez modloadera czy naperwno z 1.7.1 działa na 1.7.2 bo mi nie wskakuje !!!

Jeżeli myślicie że nieumiem wgrać modów obejrzyjcie mój filmik :

http://www.youtube.com/watch?v=g2j8u8Qb5M0

ale do 1.7, 1.7.1, 1.7.2 nie mogę wgrać z nieznanych powodów proszę o jakieś inne linki lub o jakąś wskazówkę bo nie mogę z tym sobie poradzić mimo moich starań

PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ

AHA ZAPOMNIAŁEM USUNĄĆ META-INF !!! O TYM ZAPOMNIAŁEM

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...