Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak zostac czlonkiem klanu

BadzMoja

Czlonek czy zarzadca klanu ?   

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co preferujecie ?

• Budowanie silnego klanu od samego dna
      18
    • Dolaczenie do silnego klanu
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w dzisiejszym tutorialu pragnę zaprezentować jak zostać członkiem klanu oraz jak założyć klan.

1. Wpisujemy swoje dane na oficjalnej stronie Darkorbit

2. Wybieramy serwer

3. Wykonujemy jedna z wymienionych niżej czynności :

a) Klan

->Do kompletnej listy (Wybieramy klan po czym klikamy w jego nazwę.)

->Tekst podania (Opisujemy swoje konto oraz podajemy numer komunikatora GG bądź czy posiadamy TS-a/TS-a2/TS-a3.)

->Wyślij Uwaga W chwili akceptacji podania z naszego konta jest pobierana oplata w wysokości 50 000 kredytów

->Nierozstrzygnięte podania( by sprawdzić czy nie odrzucono naszego podania.)

->Cieszymy się z członkostwa w klanie :)/W razie odrzucenia podania ponawiamy nasza czynność aż do skutku.

B) Klan

->Nazwa klanu (Wpisujemy jak ma nazywać się nasz klan np. Users's MPC forum.)

->TAG klanu (Podajemy skrót nazwy klanu jaki będzie widoczny obok nazwy naszego konta na mapie np. UMPC. Uwaga !!! Nie możne zawierać więcej jak 4 liter.)

->Tekst klanu (Opis naszego klanu jaki będą widzieć przyszli członkowie. Warto zamieścić w nim informacje odnośnie klanu np. Witam przyjmujemy pilotów z mmo. W podaniu proszę napisać jakim statkiem laktacje. Puste podania będą automatycznie odrzucane.)

->Załóż klan. Uwaga Założenie klanu kosztuje 300.000 kredytów. Jest to oplata jednorazowa.

Po założeniu klanu warto poszukać nowych członków na czacie w zakładce Szukanie klanu, opracować rangi oraz zająć się dyplomacja. Nie jest to jednak konieczne.

Legenda

-Wazne

-Istotne

-Malo istotne

Wykonanie tego poradnika pochłonęło wiele sil. Licze na parę plusików :)

Opublikowano

swietny poradnik, swietny ! Wreszcie ktos wyjasnił mi dokładnie jak wysłać podanie do klanu, będę Ci dłużny chyba do końca życia, dzięki stary ! -,-

Opublikowano

"W razie odrzucenia podania ponawiamy nasza czynność aż do skutku."

buahahahahaha padłem =D

Łap + za to :P

Co do ankiety.

Nie zaznaczam nic, bo zawsze latałem bez klanu, a jak już, to zakładałem klany tylko po to, żeby hardcorowiej się latało po swoich mapach. ;D Wszystkim wypowiadałem wojny, a potem miałem świetną zabawę na kilka godzin.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Poradnik do dupy. Myślę że każdy kto wchodzi na to forum wie jak dołączyć / założyć klan.

Zgadzam się, wojny ze swoimi - chamskie, ale zabawa jest.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napisałaś Założenie klanu kosztuje 300.000 kredytów. Jest to oplata jedno razowa.

1. W niektórych silniejszych kontach z wysokim levem kosztuje 500k kredytów a nie 300k.

2. Pisze się jednorazowa razem :P

**\\BS//**

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Napisałaś Założenie klanu kosztuje 300.000 kredytów. Jest to oplata jedno razowa.

1. W niektórych silniejszych kontach z wysokim levem kosztuje 500k kredytów a nie 300k.

2. Pisze się jednorazowa razem :P

Chyba cie cos... Zawsze jest 300k.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...