Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Pliki serwerowe Bukkit 1.7 (Edited by ViPcIoR)

vipcior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest standardowo na 2gb ramu.

Otwórzcie za pomocą notatnika pliczki .bat i tam gdzie pisze 2G zamieńcie na 1G.

max 5 linijek tekstu.

Opublikowano

Co adff.ly? Chyba jest zakaz takich stron (poprzez nie możesz zarobić) to chyba nie dozwolone... Zaraz zobaczę w regulaminie.

Nie ma ;(

Opublikowano

Panowie mam problem. Grałem z kumplem na hamachi i muszę zaktualizować ten server do 1.7_01. Pobrałem to co tutaj jest i wypakowałem tylko jak to odpalić? "Miałem wersje 1.6.6 bez pluginów i modów. Zwykła podstawka" Nie znam sie zbytnio może ktoś to ładnie wytłumaczyć. Liczę na pomoc. Dziękuje

Opublikowano

Mam problem z permissions na tych plikach ;/

A więc gdy "normalny" gracz wchodzi na serwer ma range gracz, ale jak chce niszczyć/postawić klocek to jest :You don't have permissions to that" tylko że jest daleko od spawnu... o co chodzi ?

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."~Albert Einstein

Poprawna instalacja Minecraft Forge na pirckim kliencie:

http://www.mpcforum.pl/topic/893062-tut-poprawnia-instalacja-minecraft-forge-na-pirackim-kliencie/#entry6716179

15507676.jpg

Opublikowano

o osa ;d tu hawkuu ;d mi tez nie dzialaja te pliki obraz mi skacze i nie moge sie ruszac tzn serwer mam on ale nie wiem dlaczego obraz mi lata jak poje....

2yzq.png

Opublikowano

Ja mam w konsoli napisane że outdated .

Komuś działa to na 1.7_1 bez żadnych usterek?

Można to spokojnie na serwer wgrać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...