Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Exterion 24/H][DEDYK][FB]

cch

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Zapraszam wszystkich chętnych do gry na serwerze Exterion

Jest to serwer z administracja, ktora ogarnia wszelakie pluginy dotyczace minecrafta. Na serwerze przydzielane sa dzialki w srodku miasta za 20k money, ktore mozna zdobyc za sprzedawanie itemow w sklepie, badz zabijanie mobkow. Organizowane sa eventy na arenie, dzieki ktorym mozemy wygrac pieniadze w grze. Dzialaja warpy, homy, spawny, wszystkie podstawowe pluginy i wiele wiecej. Serwer jest 20 slotowy, jesli bedzie wieksze zainteresowanie serwerem, mamy mozliwosc zwiekszenia go do 40 slotow! Obecnie niema zadnym lagow, gracze nie skarza sie na zla gre. Jednak sa wyjatki, ktore po wyzywaniu czy bulwersowaniu na czacie dostaly bana.

Informacje o serwerowni:

Procesor AMD Athlon™ II X4 4x 2.3 GHz

Pamięć RAM 16GB DDR3 ECC

Dyski twarde 2x 1,5TB SATA II w macierzy RAID

Łącze 100mbit nielimitowane

Uptime 99,9%

Procesor Intel i7 4x 2(HT)x 2.66+ GHz

Pamięć RAM 24GB DDR3 ECC

Dyski twarde 2TB SATA II

Łącze 100mbit nielimitowane

Uptime 99,9%

Pamiec ram: 2gb

Zrobilismy drugie miasto, to z czerwonej gliny

Info o serwerze:

ip: s9.csrv.pl:10681

mamy swoj kanal TS3! - ip 91.203.221.40

patch: 1.7.2 -minecraft

administracja: Spam, Razooorek, OnlineX, cch

post-354453-0-16144700-1309441939_thumb.png

post-354453-0-00364300-1309442084_thumb.png

post-354453-0-03155100-1309442386_thumb.png

post-354453-0-27735100-1309610657_thumb.png

Opublikowano

Zachęcam was do grania na tym serwerze minecraft ^^ ludzie są spoko dobrze pilnujemy przed cziterami itd. Codziennie miasta sie powiekszaja i mamy nowe pomysły :) a jezeli jestes dobrym graczem może ZASŁUŻYSZ NA ADMA !!!

Opublikowano

Polecam naprawde !

Gram 1 tyg i jest zajebiscie. Administracjia spoko, jest ts3, zero lagow. !

Zachecam :)

Stary dobry kooik :)

Rekrut
Opublikowano

Mysle ze teraz dzialki beda przyznawane w trybie natychmiastowym. Przepraszam za problemy z administracja, ale sporo osob wyjechalo na wakacje dlatego byly takie problemy z cuboidami. Zapraszam serdecznie do gry!

Opublikowano

Admini są fajni ale nie słuchaja graczy tylko Vipów itp a nowi to wgl zero uwagi zero 0 Ale serwer spoko tylko gdyby wiecej adminow było

Pomogłem daj + Zamknołem twój temat , nie pomogłem daj -

Rekrut
Opublikowano

Dodano kilku administratorow do serwera. Jesli sa jakies pytania co do gry pisac na priv tutaj, badz na pw w grze

Opublikowano

Gram sobie spokojnie ... Napisałem że nie da się sprzedać Red mushroom i dostałem bana. Jak mój kuzyn się spytał za co to za rzekome niszczenie miasta... JEST CHYBA CUBOID... Proszę o odbanowanie bo ban był bezpodstawny. Proszę o dowody że niszczyłem.

@EDIT

Serwer do dupy. Admin zbanował mnie za niszczenie miasta jak połowe mojej gry siedziałem w kopalni a drugą połowę szukając drzew. Wszedłem do miasta i do sklepu monopolowego gdzie JEST CUPBOID ... Napisałem że brak miejsca w sklepie i wyłapałem bana... Japierdole takie dzieci mają adminów że grać się nie da. Jak mój kuzyn pytał o dowody zbanowali go bez powodu. Jeżeli 11 letnie dzieci mają sprawować rangi adminów na serwie to dziękuje. Admini nie potrafią nawet pisać, większość piszę tak : "moge wam jakos pomuc" "cos jeszcde do zrobienia" "poczekaj chwile bo nie umiem tego zrobic"... Porażka...

Rekrut
Opublikowano

MageX zniszczyles poprzednie miasto na serwerze arkadia, pamietam ciebie bo spaliles ludziom dzialki.

Opublikowano

Nie polecam... wszedłem i od 10 minut proszę się admina o działkę a on ma mnie w dupie. ;/ Rozmawia sobie z innymi ile ma jakiegoś tam surowca ... ;d

@

Postów 800 ;]

X

by Me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...