Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

autopick up + teleport

Fodge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wraz z kumplem chcemy napisac autopicka + teleport tak jak to jest w cm. Pisac bedzie m c+. Jednak nei wiem na czym to polega i jak to ma dokladnei wygladac? w jaki sposob bot ma "zaobczyc" na jakich kordach spadl bless, aby sie tam teleportnac? druga sprawa jak rozpozanc iteamy, czy to bless czy to exe czy innne rzeczy ? . jesli ktos by mogl wyjasnic bede widzczny i napewno dosatnie od nas owoc naszej pracy . Pozdrawiam

Opublikowano

Ehh... To wszystko polega na pakietach. Aby gdzieś się teleportować musicie bodajże rozkodować pakiety C1 (nie jestem pewien!), później wysłać odpowiedni pakiet do serwera (z koordynatami) oraz w "grze" przestawić ekran na dany koordynat. Tyle tylko żeby to zrobić potrzebny Wam jest bypass... Co do dropu, to chyba jest kodowany w C4, a z tego co wiem to już wyższa jazda.

Czyli po prostu musicie dostać się do pamięci MU, ominąć bypassa :D, odczytywać pakiety, wysyłać odpowiednie do serwera....

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Inaczej mowiac hmmm zapomnijcie ? hehe

inaczej mowiac daj sobie na luz z takimi komatarzami

po 1 mamy juz bypass.. co jest prawie polowa sukcesu

po 2 mam juz rozwazany problem teleporty (w 50%)

pozastaje tlyko rozkomnic jak ustalic na jakich koordach spadl bless

Opublikowano
Witam. Wraz z kumplem chcemy napisac autopicka + teleport tak jak to jest w cm. Pisac bedzie m c+. Jednak nei wiem na czym to polega i jak to ma dokladnei wygladac? w jaki sposob bot ma "zaobczyc" na jakich kordach spadl bless, aby sie tam teleportnac? druga sprawa jak rozpozanc iteamy, czy to bless czy to exe czy innne rzeczy ? . jesli ktos by mogl wyjasnic bede widzczny i napewno dosatnie od nas owoc naszej pracy . Pozdrawiam

Wiesz czemu uwazam to za glupie gadanie? piszesz ze chcecie napisac cos w c++ nie macie pojecia o pakietach, ich rozkaldaniu nie wiecie wogole nic o tym ktora czesc pakietu odpowiada za co, ani nie macie zielonego pojecia jak dzialaja warpy w Cmie. 3,5h godziny pozniej piszesz ze juz macie bypasa i niby warpy. Jaaaaasne. Sciema na maxa. Miec dll z Cma to jedno, umiec jej uzyc to 2gie. A i samam dllka pewnie nie wystarczy. Jakbys umial bypasa ominac zewnetrznym programem to bys se odpalil demko Cma i bys mial darmowego hacka. A jezeli Cm ma zabezpieczenia to moglbys odpalic stary Cheat happens i bys mial wszystko co probujecie zrobic bez autokilla. Malo tego. Jakby tak latwo bylo zrobic ominiecie gg to napewno K2 dawno by to zablokowalo. Wiec nie pierdziel glupot:)

P.S

Jest piekny tutor o tym jak rozkodowywac pakiety z mu i wogole jak sie od tego zabrac. Trza miec checi i czas i troche umiejetnosci. Oczywiscie nei jest po polsku tylko po ang. Czytalem to keidys i gratuluje Lodiemu cierpliwosci ze chcialo mu sie szukac tego wszystkiego (no chyba ze pakiety neiwiele sie zmienily).

Gdzie jest? Jak jestes taki pro to napewno znajdziesz powodzenia hehehe :D

Opublikowano

Bypassa można dostać od kogoś "luzem". Wiem bo posiadałem owego. Tylko trzeba wiedzieć kto to ma i czy go da... a wątpię żeby ktoś za friko rozdawał bypassa ;) Fodge, mówisz że masz w połowie zrobiony Teleport... a z czym masz dokładnie problem?

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Ziomal jezeli jestes chetny to mi pomoz.

Bypass JEST

Proxy JEST

C1/C2 decrypt dzisiaj bedzie

C3/C4 decrypt pomoz mi :>

pisze w Visual C#

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967