Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] GOLD FAMAS

Madziaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Back by popular demand, the Gold FAMAS will be back in the Marketplace, but only for a very limited time! You only have 6 hours to pick up this beauty, starting at 6AM - 12PM PST June 30th! Take part in this exclusive offer today and get your Gold FAMAS for only 499 G1 Credits!

At 30 rounds per minute and lightweight, the FAMAS is the perfect gun for any Assault Trooper! And let's not forget that it's gold too! Check the link below starting at 6AM on June 30th to get your Gold FAMAS!

Wait! There's more! The T-Bomb returns to the Marketplace for a limited time only. Get one before they're gone!

Don't miss out on this rare opportunity. Click the button below on June 30th at 6:00 AM PDT to get your Gold FAMAS.

Innymi slowy famas gold na 6h w mp za 500g1

Edytowane przez Madziaa
Opublikowano (edytowane)

Mmmm.... ciekawe ; D

Trzeba będzie kupić : D

Edytowane przez hekke123

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

Moim zdaniem się nie opłaca go kupować, bo jest jak zwykły tylko, że ma złoty kolor, no chyba, że ktoś chce mieć 2 famasy na 3 i 5 slot, bo raczej nikt tu nie ma famasa retail na 8 slot, wtedy by miał 3 famasy :D. Jeżeli ktoś go kupi to pewnie dla szpany, bo lepiej kupić premium gold i w IS kupić zwykłego.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Właśnie się pojawił : )

499 G1C : )

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

Po prostu następna promocja ;) . Chociaż lepiej wydać troszke wiecej G1 ;d i mieć ładniejszego famaska ( standardowego ) .

warrocklogogf2.png

Opublikowano

thx za info masz +

a tak off to G1 przesadza z ilością promocji w jednym czasie przecież przez to będą mieli mniejszy zarobek bo ludzie nie będą cały czas G1 kupować a później żałować że nie kupili czegoś z nowszej promocji no bo tak:

AW50F za 800G1

T-Bomb na 800G1

CX4 Storm Camo 499G1

i do tego jeszcze tan FAMAS Gold

Opublikowano

Ja mam jeszcze na pół miesiąca XM8. Dokładnie, jak Maxiime napisał/a. By na mnie zarobili, gdyby był za 2 tygodnie ;) Głupota :D Ale mogliby tak jak kiedyś dać wszystkie 8 slotówki :D

Opublikowano

A ja na 3 slocie mam zwyklego a na 5 mam gold famasa a na 8 mam m60 gold. A ostatnio mialem famas polnad na 3 slocie a famas estonia na 5 slocie, do tego mielem jeszczy zwyklego ktorego nie uzywalem :)

1167899344.png

Mam najlepszego neta, Pozdro !

Opublikowano

Temat chyba można zamknąć, gdyż już nie ma famasa gold ;D

Za info +

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...