Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M4A1 VS AK-47

M4A1 VS AK-47  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co ma wi?cej naboi czy m4a1 a mo?e ak-47?

2. 2. Co jest lepsze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie co ma więcej naboi. I co polecacie.

I like Likes !!!!!!! But i hate Justin Bieber

Komentarzy:

100

200

300

400

500

600

700

800

900

1000

Odwiedzin na profilu:

100

200

300

400

500

600

700

800

900

1000

Opublikowano (edytowane)

Temat bez sensu

Powód:

-To jak pytać "jajko czy kura"

Każdy ma inny GUST.

Edytowane przez Delete

9768414_13_1.png

Moja postac w grze CrossFire:

PSP: FAT 1006 (Japonia)

Soft:5.50 GEN-->6.39 ME (bedzie downgrade)

Opublikowano

Dla mniej doświadczonych polecałbym m4a1, ponieważ ak-47 ma o wiele większy odrzut oraz jest trudniejsza do ogarnięcia.

memes_flounder_lol_Memebase_53-s500x180-193345-580.jpg

Opublikowano

Też zdecydowanie polecam M4A1, ma mniejszy rozrzut niż AK47 ale zadaje mniej obrażeń.

9084712_4_8.png <===================== Na tym koncie nie hakuje.

30487.png33608.png

18561.jpg16891.gif

8361.gif18472.jpg

Opublikowano

Jak się już trochę gra to polecam AK. Moim zdaniem jest dużo lepsze niż te M4A1 ponieważ ma większą siłę. Ma większy rozrzut i to o wiele ale wszystko jest do ogarnięcia :]

OsoInternational.jpg

Opublikowano (edytowane)

Najlepiej miec obie bronie. Ak polecam na mapy mniejsze,lub do walki w pomieszczeniach tunelach itp. A m4 lepsze na większe mapki.

ZA co te - ? Ech dzieci <_<

Edytowane przez NeverEND

graphic.png

Opublikowano

Ja uważam tak samo jak mój poprzednik, AK jest wyśmienite, jak tylko się nim trochę pogra i dojdzie do wprawy, wtedy żaden przeciwnik jest nie straszny. Plusem AK jest to, że zadaje wysokie obrażenia oraz często - już przy odpowiednim skillu - łatwo o złote headshoty, wpadają na zawołanie :) Jedynym minusem jest rozrzut tej broni, ale wszystko do opanowania. Moimi podstawowymi broniami są właśnie AK i M4A1, zawsze awaryjnie używam drugiej, bo nie zawsze z tej pierwszej będzie dobrze szło, różne są dni ;)

A i przepraszam Cię bardzo NeverEND, zupełnie przypadkowo dałem Ci minusa.. Chciałem dać plus, ale myszka mi trochę odskoczyła, jeszcze raz przepraszam. Aby było sprawiedliwie odwdzięcz mi się tym samym B)

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano

crossfire201107030000.png

Jeśli jesteś początkującym graczem bierz m4a1 łatwo jest opanować dość dobra celność.

Jeśli już grasz trochę w tą grę to możesz sobie kupić ak-47 broń z dużym powerem, rozrzut duży lecz do opanowania. W końcu nie chodzi o sprey tylko żeby celować w banie ;)

Tyle z mojej strony Pozdro.

Opublikowano

To wszystko zależy od gustu. Nie będe powtarzał że M4 dla początkujących itd., ale AK jest praktycznie bezużyteczne na większych dystansach, jak nie trafisz pierwszymi dwoma strzałami to jesteś w dupie. M4 znowu przegrywa na froncie, dmg fatalne a mimo małego spread o headshota trzeba sie postarać, nie to co SCAR LIGHT ;) Naboje w AK starczają na dłużej, moim zdaniem. Większy dmg i mniejszy automatic, a magazynki prawie takie same.

A i przepraszam Cię bardzo NeverEND, zupełnie przypadkowo dałem Ci minusa

Wyrównałem

Opublikowano

Pytanie trochę bez sensu bo obie bronie mają po tyle samo kulek.

A co do pytania nr.2

Dla początkujących jak najbardziej m4a1, łatwe do ogarnięcia i ładnie się sypią head'y.

Lecz jeśli ktoś chce dobrze wymiatać to polecam ak 47 i inne ak, ciężkie do ogarnięcia lecz po ok. tygodniu ciężkich zmagań będziesz kosił jak duck ^^

Opublikowano

Po każda z tych broni ma po 30 naboi w magazynku.

Ew. Customy/Silvery/Halloweny/Goldy itp. maja dodatkowe naboje.

M4A1 - Celna broń, przeważnie wybierana na Mapy typu S&D i TDM( na długości Mexico etc.)

AK47 - Silna chodź trudniejsza do ogarnięcia broń. Bardziej na mapy FFA, MM, TDM. (Osobiście najlepiej mi z AK idzie na Egypcie.)

Ogółem to moje zdanie co do tego tematu.

9153437_12_20.png
Opublikowano

M4A1 Regural ( Norma ) - to jest broń.. Na odległości nie zawodna. 3 pestkowe serie x2 kolesia nie ma ;) Gram M4A1 od ponad roku więc wiem co to sklill, dziwko :D

playerme.jpg

1313864076-U377212.png