Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która posta? lepsza

• Tryndamere, The Barbarian King
      8
    • Twisted Fate, The Card Master
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam pytanie otóż zamierzam grać w Lol-a i nie wiem która postacią grać i jaki bulid stosować .... za pomoc daje + lub - jak kto woli

albo napiszcie jaką wy byście mi proponowali postać bo nie wiem czy te 2 postacie up sa darmowe itp

Edytowane przez bebo2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak jesteś początkujący to trynda bo ludzie nie ogarniają jego ult

ale mój głos na twisteda bo jest to postać przyszłościowa, troche trudna bo musisz ogarnąć karty + patrzeć na mape gdzie gankować, ale jak go ogarniesz to jesteś na prawde pomocny dla teamu

robisz go na ap buildem: dorans ring > buty > dorans ring > sheen > sorcerki > rabadon > lich bane > zhonyas > void staff > archangel (ale ja lubie robić rewolwera)

co do skili to W,Q,Q,E,Q,R potem max najpierw Q nastepnie W i na koniec E (w R dodajesz na 11 i 16 jeszcze)

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Ja polecam Ci Tryndę. Przed 6 levelem może i jesteś dość cienki i ogarnięty team będzie Cę odganiał od expa i golda, ale po osiągnięciu ulti nie ma na Cb mocnych.

Trynda jest b. dobrą postacią na początek gdzie ludzie nie ogarniają, a sam mówisz, że zamierzasz dopiero zagrać w LoL'a.

Będą oni ślepo przy Tobie stać mimo, że po wlączeniu ulti trynda jest niewrażliwy na ataki. 6 sekund to naprawdę wiele : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

jak jesteś początkujący to trynda bo ludzie nie ogarniają jego ult

Zdecydowanie nie trynda jest dla naprawdę ogarniających graczy, a w early game newebie grający tryndą może stać się feeder'em, w late game trzeba nim ogarniać i wtedy robi się nim miazgę.

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

Zdecydowanie nie trynda jest dla naprawdę ogarniających graczy, a w early game newebie grający tryndą może stać się feeder'em, w late game trzeba nim ogarniać i wtedy robi się nim miazgę.

a co tu do ogarniania, po 6 klikasz raz na gościa i penta

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Nie wiem czy innego bohatera chcesz ale polecam Ci master YI bardzo dobra postać z dobrym buildem wchodzisz w niego jak ucieka to R i E i go gonisz takiego speed'a ma, że 100% ze go zabijesz.

Opublikowano

Nie wiem czy innego bohatera chcesz ale polecam Ci master YI bardzo dobra postać z dobrym buildem wchodzisz w niego jak ucieka to R i E i go gonisz takiego speed'a ma, że 100% ze go zabijesz.

Nigdy nie ma 100% szansy że zabijesz.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Twisted.

Trydan, żałosne. Wystarczy ignite na niego dać i leży. Co z tego, że ma nieśmiertelność?...

Twisted, tu jest naprawdę wiele zastosowań. Świetne ulti, karty, E ma kosmiczny dmg, jeśli buduje sie go pod AS ( nie polecam ).

Opublikowano

Ja ci polecam Master Yi naprawdę dobra postać na start :D

Ja nią zaczynałem (Klikałem skille myszką :D)

Jego Cios Alfa dobry by dobić przeciwnika i czasem do farmienia !

Ten ostatni skill doskonały do ucieczki , dogonienia przeciwnika, szybkiego pozbawienia wroga HP :D

A i jeszcze ma skilla który go leczy co jest bardzo dobre dla początkujących :D

Opublikowano

Ludzie nie piszcie mu co polecacie,

Twisted duże dmg, możliwość teleportowania się <chyba:D>

Opublikowano

Ludzie nie piszcie mu co polecacie,

Twisted duże dmg, możliwość teleportowania się <chyba:D>

Duże DMG ,ale tylko jak idzie w AP.

Wczoraj grałem rankeda premade ,na midzie był tf pod ad.

0 dmg ,na początku.Więc wyfeedował naszego alistara.

Ali z medżajem 10+ stacków i GG.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Temat napisal poczatkujacy gracz

@up jak on to ma zrozumiec?

Duże DMG ,ale tylko jak idzie w AP.

Wczoraj grałem rankeda premade ,na midzie był tf pod ad.

0 dmg ,na początku.Więc wyfeedował naszego alistara.

Ali z medżajem 10+ stacków i GG.

Piszcze chlopaczkowie troche jasniej i bedzie zadowolony ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...