Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, ostatnio zacząłem sobie rypać na grindroadzie troszkę bugów ma, ale ogólnie jest spoko, tylko wkurza z tym on/off. Dobra, ale do rzeczy. Moje pytania brzmią:

1. Jak pozyskać tzw. "Points'y" na stronie grindroadzie, tam za nie można jakieś pierdoły kupywać, lepsze avatary itd...

2. Dostałem konto od kumpla i tutaj właśnie zostało tylko 2 dni do zakończenia premki i peta. Czy to mi się skończy? Jeśli tak to jak to "przedłużyć"?

Opublikowano

o temat o GrindRoad

Mam takie pytanko: Co ile można robić reskill postaci? w sensie np z Rogue na Wiza usuwając skille i staty

Kiedy klikam na reset stats pojawia się: Not enough reset points!

Opublikowano

każdy reset kosztuje 5 pointsów :).. można go zrobic tylko 3 razy.

2. Premka i Pet same ci sie przedłuza mam konto od ponad tygodnia i mi sie przedłuzylo ;)

. o poinstach napisz do mnie na gg 32666239 wytłumacze

Opublikowano

Golda tzn. Pointsy dostaje się co sobote :) Jak skończy się premium to zrób reloga i bedziesz go miec :) jeżeli nie to zaloguj sie na stronie i daj Buy premium. Codziennie dostajesz po 3 reset pointy, nie kosztuje to golda ani nic ;)

Opublikowano

Ja mam jedno pytanie w jakich godzinach teraz sa odpalane serwy ?

Bo kiedys bylo ze od 19-21 , a nawet bylo 24/7 niby a widze ze teraz jest off wiec jak ktos wie to prosze o odp ;)

z gory dziekuje

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Server jest przeważnie otwierany ok. godziny 19 i jest on otwarty do ok. 00:00. Niestety rano i po południu jest off, chociaż raz się zdarzyło, że był on

Ponawiam pytanie, wie ktoś może jak zrobić quest na Knighta, Baroneta?

Opublikowano

Również chciałbym się dowiedzieć jak.

Ja wiem tylko tyle że to ma jakiś związek z Tai-Sui.

Opublikowano

Dobra już wszystko wiem :) W prawym górnym rogu mamy "SNow Flake Event" i obok tego punkty. Zabijając Tai-Sui dostajemy te pkt, żeby wbić 1 range- Knighta/Captaina musimy tych pkt zdobyć 10k, nie wiem jak z Baronetem/Generalem i wyższych. Za jednego Taiego zdobywamy ponad 900pk- w granicach 1k. Mam nadzieję, że pomogłem. Widzimy się na Tai! :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...