Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka jako iż wczoraj zacząłem grać na tym serwie roguem(dagger) mam parę pytań odnośnie buldiu i innych

1.Jaka 2 klasa będzie najlepsza(waham się pomiędzy cleric/bard)

2.Opłaca się brać skille z crossbowa?

A teraz na marginesie jest ktoś chętny pomóc rodakowi w expieniu lub do party mam 25 lvl gram na 4 kanale czy jak to się zwie

PS

Ogłądałem właśnie filmiki z PvP rogue cleric i o co biega w tym ciągłym przekładaniu broni?

Edytowane przez EasyEt

Lubie Gorfy !

Opublikowano

Jeśli grasz rogalem to oczywiście,że cleric.Skille z crossbow'a jak najbardziej opłaca się dodawać.Masz dość mocne hity i duży zasięg,a co za tym idzie szybszy exp.Chyba,że grasz w pt to na razie cały czas dawaj w daggery.Tak czy siak w końcu będziesz musiał dodać skille z crossbow'a,ponieważ przydadzą się w pvp(szczególnie te,które kładą przeciwnika na ziemię).Taktyka na pvp wygląda mniej więcej tak:Podcinasz przeciwnika(Blast Shot lub Hurricane Shot).Jak już leży na ziemi to szybko zmieniasz na daggery i włączasz dagger desperate.Podbiegasz i atakujesz go najmocniejszym combo.Jeśli przeciwnik dalej żyje do dobijasz go kolejnym combo lub innym mocnym skillem np.Prick.Jeśli przeciwnik jest na tyle mocny,że to przeżyje to na pewno będziesz musiał się leczyć,i tu potrzebny jest właśnie cleric.Załóżmy,że przeciwnik zadał Ci jakiś obrażenia.Wtedy ty zmieniasz na cleric roda i się leczysz.Potem znów zakładasz crossbowa i potarzasz cała akcję od początku,aż do skutku.Właśnie na tym polega zmienianie broni.

sygnl.png
Opublikowano

Clieric :> because buffy ress bless spell i inne rzeczy do expa jak i pvp :> a crosbowa sie oplaca jak masz zaduzo sp :> a czy kolwiek polecam bardziej xbowa na pvm :> daggerki mozesz wymaxowac pozniej i na pvp w nich jechac :>>>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...