Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Moj Fms :) na metin2.pl

Popielnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wole penetry bo potwora nie dziala na metiny a to moj fms do bicia metkow 70 na dt bo dosc czesto tam siedze i mule kase

Opublikowano

fms na metiny? pozdrawiam ;). Chyba coś Ci się pomyliło jak rib+9 sr35 byłby juz lepszy od tego ;)

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

ehh widać że umiesz grac w metka GZ fms :)

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Potwora nie działa na metiny?

Bon na potwory to jedyny bon które na nie działa (nie licząc przeszywa i śmierci).

Tak czy inaczej, FMS bardzo ładny, gz.

Opublikowano

FMS'ik świetny. Sam bym takiego chciał dzierżyć ;p Ja bym CI proponował zamiast penetry kd powtórki :)

Opublikowano

Fajny FMS, włóż KD potwora +4 bo on działa na metiny, a prawie 10% więcej DMG robi różnicę.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

liso100 zabiłeś mnie swoim komentarzem włóż kd powtórki xD po co mu? jak on metki bije z konia?

BTW. wsadz kd potwora bo ten kd działa na metki :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

no teraz to żeś pojechał... przecież bon silny przeciwko potworom nieźłe daje i działa na metki...

@a co do fmsa, lepszy by był z kd potwora :D

8% szans na impotencję

świetnie przetłumaczone

Opublikowano

wkładasz kd potwora +4 i bijesz w metki o 500-700 więcej , fms ładny . Łap +/- ;)

COLLECT ONLY -

plakat31.jpg

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 1906 !

Nie mów mi że jest lepiej widzę jak się tutaj gra...:(

Opublikowano

up o 500- 700 wiecej to zesz pocisnol roznica jest jak wale bez potwora po 1,2 a z potwora po 1,3 wiec 100 na hicie a jak wejdze przeszywka to bije po 1,9k wiec lepsze kd penetry na metki dla mnie :)

Opublikowano

Czemu wy zawsze dodajecie ss bez serwera? Przeciesz to moze byc priv a wy tutaj taki spam robicie...Oczywiscie jezeli to jest PL to Gz

1294227919.png
Opublikowano

dodalem ss z sewerem :) dal tych co nie wieza i ludze czemu was ten kd potwora tak ciegnie na metki 70lvi jest lepszy penetry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...