Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zaczynam gre w 4story poraz kolejny i widzac po cenach g a kk, to sie juz nie oplaca kk kupowac, kupowal juz ktos goldy? bo boje sie o bana bo mam zamiar kupic tak z 3tys. gold polecacie moze jakiegos sprzedawce?

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

Opublikowano

Szczerze? gdy kupisz goldy to już nie jest gra ale jak chcesz wiedzieć to nie polecam Ci kupna od razu tych 3 tysięcy gold kup najpierw z 200 i zobacz czy bana nie dostaniesz bo że nie dostaniesz bana jest bardzo mała szansa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wole wydac 300zl a nie 800zl a mam to samo ;/ no wlasnie boje sie troche kupic g.... ale kk nie chce bo nic za to nie zrobie. a jak mam kupic g to i tak odrazu 3k bo taniej wyjdzie a jak dostane bana to i tak kusze i zbroje 20 strace

Opublikowano

Nie sądzę , żeby był za to ban. W końcu nie jest to łamanie żadnego regulaminu ! Chyba , że kupujesz golda z nielegalnego źródła ];->

stopkab.png
Opublikowano

@UP dlaczego? w Metinie za kupno Yangów masz bana. Nie zapomnij ,że to ta sama firma ma 4Story co i metina.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Nie sądzę , żeby był za to ban. W końcu nie jest to łamanie żadnego regulaminu ! Chyba , że kupujesz golda z nielegalnego źródła ];->

Gdybyś przeczytał dokładnie regulamin 4story wiedziałbyś że za KUPNO G jest BAN NA STAŁE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To zależy jaką ilość kupisz . Ja kupywałem spokojnie po 500 i nie było problemu eq +22/23 tylko przy sprzedaży konta później dostałem bana :P

Ogółem kupuj spokojnie :) Nie powinni wykryć .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

@Topic

Za kupowanie goldów/postaci czy czegokolwiek oprócz oczywiście kk za realne pieniądze jest perm na wszystkie konta. Poczytaj regulamin 4story.

Tylko druga sprawa jest taka, że jak mądrze zrobisz to oni tego nie wykryją.

Wystarczy kupić dowolną ilość goldów, zamówić ją na postać, którą masz na koncie niepowiązanym z twoim głównym kontem, i potem sobie przesyłać po kilkaset/kilkadziesiąt goldów, lub np wysyłać za pobraniem, jest wiele sposobów na to.

To nie zależy, tak jak pisał Up od ilości zamówionych goldów.

I osobiście nie polecam kupować goldów na allegro, ponieważ tam jest poprostu za drogo :) Są inne, lepsze strony. Pozdro

Opublikowano

hahaha jak czytam te wasze sposoby to śmiać mi sie chce :P

Powiem wam tak nie kupujcie goldów na allegro bo to dla was źle się skończy :P grałem w tą grę mnóstwo czasu i swoje wiem.

Masz całkowitą racje

RPK to nie prawda że za kk nic nie zrobisz ja za 50zł zrobiłem zbroje i Rózge na + 17 a jak ty masz zamiar wydać jakieś 300zł to bez problemu powinieneś zrobić eq +19 i wyżej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak, tak nie raz wydalem 500zł a nie zrobilem 3 itemków +18... i nie mam zamiaru już kk ładować jedni za 20zł zrobią +21 item a jedni sie mecza wydajac pare tysiecy i nie moga wbic takiego +'sa...

Opublikowano

Osobiście nie polecam. Jest bardzo duże prawdopodobieństwa na bana. I pozatym taka nudna gra jest -,- . Wkońcu to ma być zwykła rozrywka.

s112.csrv.pl:47514 - [1.5.2][NP][sG][sB] !!!

200 postów [V]

Opublikowano

Do zamkniecia.

Ps. Zanim pewnie jakis mod to zamknie minie miesiac ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...