Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot;d

Gate!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy orientuje lub posiada ktoś BOTA do Fotka.pl?? Działającego??

jc prosze o upa:)

gate.png

Opublikowano

przegląda w minute tysiace profili dziewczyn^^ a pozniej one na ciebie wchodza itd.. pisza niewiem oceniaja..

takiego czegoś potrzebuje..

gate.png

Opublikowano

Niewiem czy to pomoze a prubowales z Tasker ? Ja nieznam sie na Fotka.pl bo tylko zdjecia upload robie xD Mam nadzieje ze pomoge

30364378.png

Opublikowano
lol o czym Ty człowieku pierdolisz nigdy o tym nie słyszałem

wyrażaj sie dziecko.. -.- pisze o pomoc żeby ktoś wrzucil " a co mnie to interesuje ze ty niewiesz coto jest jesli nie wiesz nie udzielaj sie !!

To jest ukryta treść, proszę

poczytaj sobie.. i uwazaj na słowa.. bo u nas by juz był ket.

@up:

Niewiem czy to pomoze a prubowales z Tasker ? Ja nieznam sie na Fotka.pl bo tylko zdjecia upload robie xD Mam nadzieje ze pomoge

to nie to.. mi chodzi o bota.;/ który w pare min na stronie przeglada tysiace profili innych..?

gate.png

Opublikowano

Nigdzie nie znajdziesz tak szybkiego bota. Najlepszy i darmowy przegląda (i daje ocene/ PW/ komentarz) 1 profil na ~1sec. Poszukaj programu "Keczmi".

@Down.

Nigdy nie było tak szybkiego bota, a takich programów za które nie wyłapiesz bana jest ok. 5. Z czego tylko 1 darmowy z pełnymi funkcjami.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

hmmm racja Gate! takie boty istniały. z tego co udało mi się znaleźć w necie już niestety nie znajdziesz czegoś takiego. fotka.pl wprowadziła nowe zabezpiecznia które blokują takie programy, a jeśli zostanie on wykryty to banują konto....

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Fotka Manager, kiedys działał teraz nie wiem bo nie korzystam z fotki

@ Edit

Zapomnialem jeszcze o Fotka Fucker

76561198001815076.png
Opublikowano

Halo? Czy ktoś widział mojego posta? Huh?

do Ciebie slawek i polskiziom

JEST DO KURWY NĘDZY COŚ TAKIEGO I JEŻELI NIE WIESZ TO SPIERDALAJ I SIĘ NIE UDZIELAJ!

Tada!

odsiebie.com/pokaz/2766002---26b9.html

Mam dać jeszcze kurewskie zdjęcia, żebyście uwierzyli?

Jest to program z pełnymi możliwościami głosowania, wysyłania komentarzy i PW w porównaniu do Fotka Menager, Fotka V.I.P. i FotkaFucker.

W dodatku te trzy są płatne, a Keczmi jest (UWAGA!) za... free!

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Wszystkie programy do FOTKA.PL

Fotka Pro 1.6.1 - Umożliwia masowe przeglądanie profili, potrafi wyszukiwać profile według miast, województw. wystawiać Komentarze, wysyłać PW, ma wbudowaną bazę fotkowych emotikonek i co najważniejsze - posiada anty-zabezpieczenia fotka.pl!

Fotka Manager 1.3.3 - program umożliwia odwiedzanie profili. Istnieje możliwość wyboru województw, z których chcemy przeglądać profile! Program umożliwia przeglądanie profili w ekspresowym tempie. Fotka Manager 1.5 - kolejna, nowsza wersja programu Fotka Manager. W tej wersji zniknęły wszystkie niepotrzebne elementy, które pojawiały się w wersji 1.3.3. Fotka Manager 1.5 posiada anty-zabezpieczenia serwisu fotka.pl, dlatego jest nie do wykrycia. Program umożliwia masowe przeglądanie profili według województw.

Fotka Fucker Super - program jeden z najlepszych, jakie do tej pory się pokazały! Posiada anty-zabezpieczenia serwisu fotka.pl Jest możliwość zmiany ustawień, np. co ile sekund program ma odwiedzać profile. Umożliwia masowe przeglądanie profili, wysyłanie Prywatnych Wiadomości oraz dodawanie Komentarzy!

Fotka Fucker Bot - jedyny program, który umożliwia głosowanie!!!

Fotka VIP 0.92 - program jest bardzo rozbudowany, ma wiele funkcji, umożliwia masowe przeglądanie profili, informuje o nowych Komentarzach i PW na Twoim profilu! Jeśli nigdy z niego nie korzystałaś/eś, to możesz za darmo przez 3 dni cieszyć się tak wspaniałym programem, jakim jest Fotka VIP w wersji 0.92!

Fotka Messenger - program, który umożliwia masowe przeglądanie profili oraz dodawanie Komentarzy i wysyłanie PW

Fotka bot - sluży do masowego przeglądania profili!!

Fotka takster - sluży do samoczynnego oceniania profili lub tez wysyłania komentarzy i wiele innych rzeczy zależy jak go ustawimy!

Opublikowano

poskarz sie najlepiej na policje!!!!!!!!!!!!!

btw

jak juz wlaczylem ten program i chce sie zalogowac na konto w fotce to pisze mi brak polaczenia z internetem a zaraz po tem, xxxxx nie in=stnieje w bazie danych programu.

Jezeli pomoglem daj 5*

• Dodaj nową pozycję...