Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ban na 21 lat

Magg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie nie ogarniam tych majstrów z pl`a w innym temacie pisało że za pierwszym razem na pół roku. potem na 21 lat no dobra ale dlaczego dostałem 21 lat na 4 konta za niedozowolone oprogramowanie takie jak sh i fish bot a na główną postać na której nakurwiałem 2 tygodnie codziennie na nocce em2 nic nie dostałem?

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Tutaj popieram kolegę wyżej... oni nie banują na IP komputera tylko na E-Maila. Musisz się z tym pogodzić...

Opublikowano

Ale co na email? wszystkie konta inny email miały;) może za 21 lat se pogram ":D

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Oni rowniez sprawdzaja handel postaci.Moze na tych dropkach zbyt czesto dawales handel lub dziwnie podobne nicki

Bardzo duzo maja sposobow,wzieli sie za botkow ze tak powiem ;)

sstwc.jpg

Opublikowano

Żadnych podejrzanych nicków handel tylko z głównym charem z em2 lub z shopikiem.

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Taaa jasnie nie banuja po ip, mi zablokowali 12 kont za dh... nawet te na ktore sie nie logowalem miesiac....a kazda postac inny email...

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

Opublikowano

DH to inna sprawa bo przez to inni gracze cierpią a fishbot to jest tylko ułatwienie gry :D a tam okradasz;d

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Tak... Jeszcze mogę ci dać poradę ;p

Każde konto rób na innym e-mailu .

No a co do tematu ;

Banny dawaja na e-maile a nie na ip czy jedno konto

Opublikowano

bardziej mi chodzi o to czemu mi zbanowali buffka na którym nic nie było uzywane niewłaściwego ;< bez bufa ciężko idą metki 90 :<

każde konto inny email ;d i niby wszystkie sa na stale zbanowane. w tabeli kar pisze ze za niedozwolone oprogramowanie jest wykluczenie z oferty gry;d

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

mi na agronas zbanowała postac Navika . ( czy cos takiego taka GMka ) i na maila mi przyszło powiadomienie z metin2 pl ze moje konto zostało zbanowane na parenascie lat . Wiec jak zawsze kręciłęm .. ; d napisałem do niej ze to jakaś pomyłka i ze nie grałem na koncie przez tydzien . zmieniło mi sie IP przez routera a ona potem sprawdzałą czy to konto było na moim ip ( chyba ) a ze nowe ip to nie było mi mi unbana dała .

1355504898-U363840.png

Opublikowano

Nie banują po podobnych nickach.

Ja miałem postać o nicku X a mój buff miał nick XBuff na postać X dostałem na stałe bana a na XBuff nie dostałem a więc... :)

Spoko doczekasz się bana :)

Logi po miesiącu sprawdzają

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jak to oni mówią:

"Banują konta powiązane", więc jeżeli jakoś te konta się ze sobą łączyły, to mogli je zbanować. Na tym koncie z em, być może nie dopatrzyli się związku.

Opublikowano

No i dobrze że banują na meila.

Jak by banowali na ip to by mogli dalej grać ci gracze którzy mają zmienne ip

58902faszer2b.png

Opublikowano

Nie było powiązane ? te boty tylko handlem cały czas wbijały małże na głownego chara...

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

up czytaj ze zrozumieniem. głównego chara mi własnie nie zbanowali.

temat do zamknięcia modki:)

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

up czytaj ze zrozumieniem. głównego chara mi własnie nie zbanowali.

Niech banuja oby szybko tylko na czym zarobia skąd wezma kolejnych pojebów do tracenia czasu

temat do zamknięcia modki:)

Opublikowano

A mnie zbanowali Konto bóg wie za co i zrobilem tak

Gralem na privie i mysle a wejde na PL bo miałem Bana i wchodze jest Konto odbanowane a Raczej Moja bufka z Shopem

i przeniosłem łup na shopa i zaczołem selać i po kilku minutach wchodzea tu zablokowane konto i co im Hujom zrobić żeby tych kont Tak w jeden dzien odbanowali i w ten sam dzień Ban A wiadomość Email nie przyszła ani za 1 Bana Ani za 2 Bana żall PL!!!

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

najwidoczniej nie wykryło , że jedziesz na hakach.

teraz pl to gówno za przeproszeniem i już. Najlepiej grać na priwach i US.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...