Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robie takiego builda x3photo7362f.jpg i buty 1204595464newkakashiq.jpg

I przy tych itemach dobrze mi się gra, bo rozwalam jak leci. I teraz do Was pytanie co kupić dalej?

Opublikowano

Na poczatku swojej gry masterem zawsze wlasnie mialem takie eq.

Potem kupowalem ostrze nieskonczonosci(250% z kryta + 80obr ataku)

Teraz korzystam z tego buildu,mowia ze slaby,ja nim gram i mam staty albo najlepsze albo jedne z lepszych(sam gram -.-)

To jest ukryta treść, proszę

sstwc.jpg

Opublikowano

Podobny build do tego moje spróbuje taki sam tylko wezme x3 krzyzaki butki i potem wezme sobie 2 itemy co Ty tam masz.

Jeśli ktoś ma jakies jeszcze propozycje to pisać ;)

Opublikowano

No dobra podam Ci mój full build :)

30ilv7xp.png

Kupuj w ciągu jaki tam jest .Zaczynając od berserków.

This is shit ,z tym masz więcej niż 100% na kryta.

Lepiej Bloothistera kupić.0 survi-focus i padasz na 2 hity.

Z tego builda wywalic 2 trynity(jeden zostaje),starka ,a zrobić kolejnego Phantoma,dodać survi i blooda

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

No dobra podam Ci mój full build :)30ilv7xp.pngKupuj w ciągu jaki tam jest .Zaczynając od berserków.

NIGDY nie kupuj więcej niż 1 IE bo jego pasyw jest unique, zamiast starka kup bloodthristera (da Ci dmg i life steal), zamiast 2 IE kup black cleaver (wiecej as, obniża armor i daje dmg) zamiast 3 IE kup sobie survi (frozen mallet, banshee, quicksilver) i zamiast berserków lepiej mieć merkurki

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

NIGDY nie kupuj więcej niż 1 IE bo jego pasyw jest unique, zamiast starka kup bloodthristera (da Ci dmg i life steal), zamiast 2 IE kup black cleaver (wiecej as, obniża armor i daje dmg) zamiast 3 IE kup sobie survi (frozen mallet, banshee, quicksilver) i zamiast berserków lepiej mieć merkurki

A butki to już zależą od sytuacji.

Ale jednak zawsze merkurki są przydatne.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Nie szukam buildu tylko co do kupić do tych trzech itemów, bo idzie mi dobrze z nimi. ;)

Ale itembuild masz do dupy ,używaj tych co ci podaliśmy <3.

Opublikowano

@sebos

W moim buildzie nie chodzi tylko o cryta.(cryta jest 105%)

IE Daje największy dmg i nie twierdze , że nie opłaca się kupić Bloothistera.

Mój build jest po to żeby wlecieć dać kryty po 700-1000 i spadać.

Opublikowano

Według mnie master yi jest najlepszy pod AP xD, ogólnie nie stackuje się więcej niż 2 phantom dancer`ów bo speed z 2 na pewno wystarczy, zamiast tego polecam jakiś item na dmg i survi :]

KOCHAM MPCFORUM

d89fc52f42cdca51.gif

Opublikowano

@sebosW moim buildzie nie chodzi tylko o cryta.(cryta jest 105%)IE Daje największy dmg i nie twierdze , że nie opłaca się kupić Bloothistera.Mój build jest po to żeby wlecieć dać kryty po 700-1000 i spadać.

to już lepiej kupić 2x bloodthristery bo w przeciwieństwie do IE ich stakowanie nie jest unique i z każdego wystakowanego bloodthristera masz 100 dmg + ileś tam life steala

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

to już lepiej kupić 2x bloodthristery bo w przeciwieństwie do IE ich stakowanie nie jest unique i z każdego wystakowanego bloodthristera masz 100 dmg + ileś tam life steala

Z tego co pamiętam to było to 15%(+10%)