Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam do sprzedania bota do gry seafight (aktualizacja byla o 16.00, wiec troche pochodzi, a jak przestanie to wysylam zaktualizowana wersje). Bota sprzedaje za 20zl (przelew lub forma doladowania) gwarantuje, ze osoby, ktore mi zaufaja nie beda zalowaly!

O bocie:

Bot sluzy do zbierania blyskotek, ale jest rowniez funkcja bicia statkow. Calosc jest dobrze zabezpieczona takze BP nie wykryje :)

Jest tez opcja ustawienia u mnie bota na 48h za cene 5zl! Mam tez do sprzedania konta ze statkami LitlleBracuer + 10k perel na dobry start. Cena to 10zl

Serdecznie polecam!

Kontakt:

Gadu-gadu: 714091

Oczywiscie odpisuje na PW tutaj!

Bot znajduje stare blyskotki czy nowe tez?

Opublikowano (edytowane)

Bot zbiera wszystkie blyskotki jakie tylko znajda sie na mapie.

Aktualizacja - widac kto plywa na mapie (npc i gracze)

Edytowane przez Robczyk
Opublikowano

haha to darmowy bot ink ;) nie handluj darmowymi botami

hahaha, Krisss , jeszcze z 2 tygodnie temu sam handlowałeś darmowymi botami, ale oczywiscie się wypierałeś ze to twój itp itd... :D ale widze że sumienie cię wzieło i się ogarnołes. :rolleyes: bo teraz piszesz żeby nie handlowali tacy kretynie jak ten robczyk darmowymi botami....

Brava dla krissa za ogarniecie się a , klaps dla robczyka bo naprawde trzeba być idiotą zeby coś co jest za freeee, rozpowszechniać za kaskę... masz pozwolenie?? hah domyslam się ze nieee. noooob jesteś i tyle

Pozdrawiam :)

Jeżeli uważasz że moja wypowiedź była:

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

Niby nic, ale motywuje do dalszej pracy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...