Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę napisac bota, który będzie wciskał przyciski. Mianowicie ma to polegać na tym, że gdy wcisnę np. "e" to bot zacznie wciskać "e", a gdy wcisnę "f" to zacznie wciskać "f" itd. Jak to zrobić ? Z góry dziękuję.

ryuw.png

Weteran
Opublikowano

Po co robić bota skoro sama klawiatura do tego służy..nie rozumiem działania tego bota.

Wytłumacz dokładniej do czego to ma być.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

chodzi mu o to że bot zacznie wciskać "e" ale cały czas.

czyli on nie musi siedziec i non stop klikać 'e' tylko kliknie raz 'e' a program będzie mu klikał 'e' dopóki nie wcisnie innego klawisza lub go nie wyłączy (programu)

Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy

Opublikowano (edytowane)

Klikniesz np klawisz (x) to on będzie klikał ciagle (x) dopuki mu nie zapauzujesz lub innego nie wciśniesz

@up o sekundy ;p

Edytowane przez Sopelek997
Opublikowano

Nie działa i nie będzie działać bo wciska "e" czyli znow odpala funckje :D tak w nieskonczonosc

To jest ukryta treść, proszę

Tu masz kod który działa. Ustawiasz klawisze np. SHIFT + a wtedy klika a itd.itp.

Opublikowano

Dobra. Mam jeszcze jedno pytanie. Napisałem pauzę. Piszę wyłączanie i chce zrobić żeby wyskoczyło okienko z zapytaniem o wyłączenie bota. I jeżeli klikniemy tak to się wyłączy, jeżeli nie to będzie działał dalej. Jaką funkcją to zrobić ?

ryuw.png

• Dodaj nową pozycję...