Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] sieć CS-zange

keryś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Temat zakładam z myślą na pozyskanie nowych graczy na forum mojej sieci Counter Strike 1.6

Forum w obecnej chwili posiada 40 użytkowników więć jak na 9 dni od założenia forum, bardzo słabo

Forum jest w 95% ukończone, wszystkie wzory, regulaminy, działy zostały zrobione wprowadzamy jedynie drobne zmiany w celu zapewnienia odpowiedniego komfortu userom, min. nowy header dziś będzie wstawiony.

Serwery:

Obecnie posiadamy DeathRuna na który zapraszam. 188.165.210.122:2709 steam/non-steam

Działy mam zrobione pod FFA i AM (Armor Mod) lecz z zamysłu stworzenia tego serwera zrezygnowałem żeby postawić bardziej opłacalny typu CoD, BF2, TP, 4FUN (któryś z tych)

Potrzebujemy pilnie conajmniej 100 użytkowników na nasze forum, ze względu iż na to że chcemy mieć sponsora który zagwarantuje nam dobrej jakości serwery z dużą ilością slotów.

Oczywiście nasza sieć z chęcią przyjmuje propozycje dołącznie serweru/ów.

Nie jesteśmy siecią która się szybko poddaje, mamy motywacje i drobnostki nie zważają o tym że zaniechamy próby dalszego rozwoju sieci.

Sieć będzie przez całe wakacje się rozwijać, mam nadzieje że po przeczytaniu tego posta pare osób wbije ^^

Serdecznie Zapraszam na cs-zange.xaa.pl

Edytowane przez keryś
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...