Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hit] Darmowy bot na Tricki !

Faflik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Pewnie część z was już poznała tego bota, ale że jeszcze 1/2 osób pisze tematy o darmowych botach na tricki do ft postanowiłem założyć ten temat.

Chciałbym wam zaprezentować...

www.easyanygame.joi.pl/ft.php

!

Ekipa strony botów:

Furiououz - Admin

Moderatorzy czatu

Faflik

JaGa

BOTA UŻYWASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ! JEŻELI DOSTANIESZ BANA, NIE PONOSIMY ZA TO SZKÓD!

Bot jest i darmowy i płatny, jest tak zwane Konto Premium ( skrót KP ) czyli jak je kupisz to masz 86400 kredytów. Jeżeli jednak nie masz kupywałeś kredytów to co 1 dzień możesz ściągać plik który ci je doładuje.Jjak doładujesz bot ( bot sam na tricki ) działa 1 dzień.

Masz pytanie? Pisz na PW!

Pomogłem? Daj +!

Opublikowano

O stary już tyle osób o tym pisało, że stary trochę sie spóźniłeś^^

ale bocik jest spoko mam tam 3 konta i nie narzekam ;p

Pisali, ale tylko w tematach pt. Szukam bota na tricki albo coś podobnego. A jak napisali już taki temat to tam były same stare rzeczy, albo napisane " temat do zamknięcia" albo do kosza itd... To teraz będzie oficjalnym tematem bota, na mpcforum.

Opublikowano

Stare... Nie ma co dawać .Ale po co dawać skoro zablokowane?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Stare... Nie ma co dawać .Ale po co dawać skoro zablokowane?

A nie rozumiesz, że będzie odblokowana? o.O...

Opublikowano

Kit na wodę żaden darmowy bot za kredyty starczy na 1h ? to już lepiej samemu wykonywać niż wchodzić i logować się co 1h.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Kit na wodę żaden darmowy bot za kredyty starczy na 1h ? to już lepiej samemu wykonywać niż wchodzić i logować się co 1h.

Ślepy moderator? 2 h... I można kupić Konto Premium, na zawsze i które bot działa 24/7. Ale jest darmowy. Tyle, że te 12 kredytów ma być na sprawdzenie czy bot działa, ale jak ktoś nie ma kasy to może poklikać co 2 godziny, zdobędzie później kasę i sobie kupi KP i na zawsze mu działa ;).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nom zgadzam się z #UP już mnie to wkurza :D

Lepiej było jak było darmowe tricki wchodziły wbiłem 3xMAX a teraz to nima sensu

Są jeszcze boty na tricki na llegro??

1393619387-U339575.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie, rejestracja została odnowiona i czeka na następnych ludzi. Takie małę info + refresh :D.

Jest bot do FT Street na pracę i trening, trening do FT i trenowanie tricków.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem ponieważ zrobiłem konto i chciałem się zalogować ale pisze mi że błędne passy to chciałem zrobić następne konto ale można tylko 1 konto na adres IP

Na 100% dobrze wpisuję passy ale on i tak niechce ich przyjąć

Czy ktoś wie jak na to zaradzić ?

VGhlUmVWZVNfX19ldW5lX19fNTAwX19fTlVMTF9fXzVfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
  • 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie ma nowego linka. Teraz pozostały tylko płatne boty z allegro.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...