Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa pytania:

I. Dlaczego nie chodzi mi Cabal? Podczas logowania na konto, pasek leci do końca i wyskakuje informacja żebym spróbował później. Dziś był nowy Update, wszystko mam dobrze i to się dzieje, może jeszcze nie skończyli?

II. Podobno mają być nowe skille ( tak słyszałem ), na jaki level one będą i jakie wymaganie będzie trzeba mniej więcej spełnić?

Z góry Dzięki ;)

e6rltz.jpg

Opublikowano

Mam dwa pytania:

I. Dlaczego nie chodzi mi Cabal? Podczas logowania na konto, pasek leci do końca i wyskakuje informacja żebym spróbował później. Dziś był nowy Update, wszystko mam dobrze i to się dzieje, może jeszcze nie skończyli?

II. Podobno mają być nowe skille ( tak słyszałem ), na jaki level one będą i jakie wymaganie będzie trzeba mniej więcej spełnić?

Z góry Dzięki ;)

Jeśli chodzi o kointo to nie wiem czemu się nie loguje ale wiem, że skille nie zależą od lvl'a tylko od skillowania :]

Opublikowano

Co do I. to przeczytałem na forum że jeszcze trwają aktualizacje.

Jeśli chodzi o pkt. II, chodzi o to czy będzie kolejny rank czy dojdą te skille do jakiegoś już ranku, albo skill do BM2 ?

e6rltz.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...