Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. Mam 2 kompy , z jednego właśnie piszę , bo na drugim coś jest nie tak. Otóż : prawie żadne programy się nie uruchamiają.

Gdy np. chcę odpalić Mozillę , to normalnie ją włączam i obojętnie ile bym czekał , to się nie uruchomi...

Tak samo z grami np. LoL , a nawet nie chce mi się odpalić menadżer zadań windows!

Help co mam robić , na kompie jest Windows7 32bit , na pewno nie mam zajętej dużej ilości na kompie , ponad połowa na dysku C i D jest wolna.

Dodam , że np. CS 1.6 się normalnie uruchamia. CO mam zrobić? Proszę o pomoc.

37496916.png

Opublikowano

@ UP

+ za mądrą propozycję.

@ Topic

Ja mogę doradzić byś użył płyty windows, zbootował ją w napedzie i wybrał opcję NAPRAWA SYSTEMU. Wtedy spróbuj wybrać odzyskiwanie systemu windows. wyskoczy okno z kilkoma opcjami.

Wśród nich będzie NARZEDZIE DO NAPRAWY SYSTEMU PODCZAS URUCHOMIENIA.

Co to jest narzędzie do naprawy systemu podczas uruchomienia?

Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchomienia to narzędzie odzyskiwania systemu Windows służące do usuwania niektórych problemów, takich jak brakujące lub uszkodzone pliki systemowe, mogących uniemożliwić poprawne uruchomienie systemu Windows. Po uruchomieniu to narzędzie skanuje komputer pod kątem problemów, a następnie próbuje je rozwiązać, aby zapewnić poprawne uruchamianie komputera.

Jeśli podczas próby skorzystania z narzędzia do naprawy systemu podczas uruchomienia występują problemy lub komputer nie zawiera tego narzędzia, może to oznaczać, że zostało ono dostosowane lub zastąpione przez producenta komputera. Należy sprawdzić informacje dołączone do komputera lub przejść do witryny sieci Web jego producenta.

jqeuR.png