Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie CQC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

F poprostu kliknij.

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Opublikowano

Tar jest dobry bo szybki i ma scope z którego sie trafić nie da.

Ale od K2 myślę że lepszy.

1312476347-U203760.png

Sygnatura by R4donix.

Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego

:)

http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/

Bywalec
Opublikowano

TAR to broń dla dobrych graczy jeżeli zaczynasz grać a widzę, że tak jest to polecam Ci kupić m4a1 wspaniała broń, nauczysz się nią grać a następnie możesz wypróbować grę TAR`em.

Bo TAR jest bardzo szybki i jest podobny do FAMASA tyle, że ma o 3 ammo więcej co nie robi większej różnicy, ale na pewno jest lepszy od K2 więc jak chcesz to zakup sobie tą broń jednak jak wspomniałem na początki najlepsze jest m4a1 :]

53981808b2521f3d.jpg
Opublikowano (edytowane)

mam 4 lvl i zawsze gram na duzych mapach nikdy nie ciągnęło mnie do CQC to co TAR kupować?

//

wiem że na 6 level :P

Edytowane przez WarRockLive
fleeys.png
Opublikowano (edytowane)

@2UP Podobny do famasa? Famas ma duzo większe dmg i szybkość. Jest 100 razy lepszy od tara.

Bardziej od tara polecam m4a1 a jesli ogarniesz recoil to ak47.

Edytowane przez SkrenCior

Sh00t4you_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

widzę że grasz w CS hehe :D weź AK47 ale nie wiem czy sobie poradzisz z odrzutem no ale to kwestia przyzwyczajenia pograsz z 7 dni i opanujesz broń :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nie zdążyłem napisać swojej opinii xD Jak masz na razie tak mało dinarków to zbieraj je aż będziesz miał ze 40000. K2 też jest dobre i nie próbujcie mi wciskać kitu że nie. Tara nie polecam. Ma duży odrzut i słabą celność. Ak47 to dobry wybór. Ma dużo naboi i ogromne dmg. Mo dobry wybór. Ja bym wybrał m4a1 bo to suuper broń, jedna z najlepszych dla assulta. Gry dobijesz 11 lvl to kup sobie G36c_d i berrety. Będziesz wymiatał. Mam nadzieję że troszkę pomogłem.

iluminarix_8_1.png

ZBIERAM - !!!

Kto może zrobić mi fajną sygne niech mi napisze na PW pls xD

Opublikowano

tak jak up m4a1 lepszy wybór. Ja to bym z mp5 cisnął i nazbierałbym te 11000na m4 lub k1.

snikersproject1.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...