Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym zaprezentować wam moje wideo kursy programowania m.in c++, java, php a w przyszłości c# i python!

Wszystkie kursy są w rozdzielczości 1080p czyli full hd oraz mają narrację, oczywiście są też darmowe.

To jest ukryta treść, proszę

Mam już prawie 250 widzów, nikt się na nic skarży dlatego macie pewność, że wszystkie informacje, które podaje są wiarygodne.

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Opublikowano

Pięknie, bardzo dobre te poradniki!

Ale mnie głównie interesują poradniki C# oraz C# z MySql . Czekam na takowe, mam nadzieje, że się pojawią!

1365881062-U68160.png

Opublikowano

O c# się pojawią ale czy akurat jako bazę SQL będę używał mySQL? Hmm, może :D. Zasubskrybuj to będziesz wiedział ^^

mateq

TU

Opublikowano

Oczywiście, zasubskrybowałem kanał, no i pozostaje mi uczyć się z książki ciąg dalszy, i czekać na filmy ;P

@Edit oraz te bonusy, rób ;P

1365881062-U68160.png

Opublikowano

szczerze powiem nie podoba mi się twój głos. Ale rób dalej, najlepiej o asm albo/i o RE

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Mi się wydaje to jedną wielką improwiazcją - jabyś sie wogóle nie przygotowywał przed odcinkami, chwilami mam wrażenie że nie wiesz o czym masz dalej mówić.

Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy

Opublikowano (edytowane)

szczerze powiem nie podoba mi się twój głos. Ale rób dalej, najlepiej o asm albo/i o RE

Wejdź na mój kanał i tam w polecanych mam Coldwinda, on robi o asm i re.

@Up

Dokładnie, jedyne co wiem przed odcinkiem to tylko jego temat. Jakoś nie chce mi się przez 10 godzin robić slajdy, uczyć się na pamięć tego co będę mówił, robić jakieś plany itp...

Edytowane przez NetBeans

mateq

TU

Opublikowano

Sam przyznasz że wtedy łatwo coś pominąć, nie do końca wytłumaczyć.

Ja w takim układzie wolałbym rzetelną książke do której zawsze można zajrzeć.

Coldwind - z dużej litery...

Wygrywaj bez pychy, przegrywaj bez urazy

Opublikowano

Sam przyznasz że wtedy łatwo coś pominąć, nie do końca wytłumaczyć.

Ja w takim układzie wolałbym rzetelną książke do której zawsze można zajrzeć.

Coldwind - z dużej litery...

Bez książki i tak się nie obędzie ;>

Się czepisz...

mateq

TU

• Dodaj nową pozycję...