Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antyhack W Crossfire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chce grać w crossfire ale nie moge bo pisze mi detected hack i jak kilkam ok to mi wyłamcza gre co mam robić?!

odrazu mówie gram w to 2 dzień ;/

odinstalowalem i zainstalowalem ale nic;/

Opublikowano

Jeśli wyłączysz system antihack to gra Ci nie ruszy. Jeśli skasujesz folder GameGuard który jest odpowiedzialny za antihacka to ściągnie Ci go przy ponownym uruchomieniu gry ale to może pomóc. Najlepszym sposobem na uniknięcie tego błędu jest nieużywanie hacków które znalazłeś na tym forum. A oto niektóre programy, sterowniki i różne interfejsy które powodują ten błąd:

1. RealTek Audio

2. NetGear WG111v3

3. Fraps

4. Netgear Smart Wizard

5. Ventrilo

6. wireless adapter

7. Growler

8. Lenmark x2600m Printer

9. Logitech G15

10. Microsoft Webcam

11. Wireless Net Adapter WPN311

12. Wireless Assistant.exe

13. rivatuner

14. NetGear WG111v3

oraz wiele wiele innych. Niestety jak widać są to programy niezbędne do prawidłowego funkcjonowania komputera i nie można ich tak po prostu wyłączyć. Ciekawe jest to, że niekiedy program wykrywa hacka nawet w pliku crossfire.exe co jest już niedorzeczne.

Problem nasilił się po dodaniu ostatniego patcha dnia 19.05.2009. Na chwilę obecną trwa turniej klanowy crossfire i jeśli PATCH naprawiający te błędy powstanie to zostanie on dodany najprawdopodobniej dopiero po zakończeniu turnieju (tj. po 6ym czerwca) aby uniknąć dodatkowych komplikacji. Zostaje więc czekać i nic więcej.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...