Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

meth0d na administratora.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że meth0d pracuję pełną parą.Pomaga użytkownikom forum oraz jest aktywny na forum.Zasługuję na coś więcej niż tylko na "Global Moderatora".Zasługuję na "Administratora",chcę poznać również opinie userów o nim,czy podzielacie moje zdanie :unsure:

Opublikowano (edytowane)

Podzielam twoje zdanie w 100%. Pracuje na forum jak głupi. Zasługuje na tą range najbardziej z obecnych GM`ów. Jestem ZA

Edytowane przez Mastick

ex

Opublikowano

Oczywiście że jestem za! :)

Meth0d świetnie spisuje się w swojej roli, i zasługuje na coś więcej za to co robi.

Meth0d na administratora!

Opublikowano

1. Ta a Makin zapierdalał ile? 3,4 lata nie wiem ile dokładnie i dopiero niedawno dostał adma.

Weś pomyśl nad tym.

2. O tym decyduje Administracja

Me gusta.

Opublikowano

Jestem na nie . Za mało czasu jest globalem, i nie miał okazji naprwade się wykazać. Adma powinien dostac Maniek, rmcf bo są już długo.

Opublikowano

Jestem na TAK. Dużo się udziela, dba o porządek i ogólnie można się z nim dogadać.

Opublikowano

Ściągnijcie tutaj Mou albo kokosza bo to oni decydują

Ważne że zapierdala godzinami i siedzi w centrum raportow a nie że jest krótko globalem

@down

Nie zapominajmy o x070x :]

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Dokładnie to co up.

Bardziej liczy się wkład. A zapierdala jak głupi.

@pemo

Mówisz M@niek albo rmcf ?

Może kiedyś byli dobrymi kandydatami. Teraz całą robotę za nich odwala meth0d.

I to on jest jedynym materiałem na globala.

ex

Opublikowano

Jestem na nie . Za mało czasu jest globalem, i nie miał okazji naprwade się wykazać. Adma powinien dostac Maniek, rmcf bo są już długo.

RMCF który miał najprawdopodobniej mieć ściągniętego globala to ty myślisz ,że on dostanie admina? Jak już to Maniek

UP

Dobrze powiedział ściagnijmy tu admina i skonczmy temat :)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Tak, a według mnie dobrym kandydatem na administratora jest użytkownik o nicku eurobusiness.

To, że ktoś siedzi na forum i je sprząta nie znaczy, że nadaje się na administratora. Nie mówię, że meth0d nie nadaje się na administratora, albo, że się nadaje, po prostu nie mam zdania.

Ten temat należy do serii tych arcyzabawnych. Zamknijcie go...

Jeśli administracja uzna, że brakuje im ludu, to sobie kogoś wezmą i tyle...

Opublikowano

Chyba nie rozumiecie czym jest Administrator, to nie kolejna ranga, to funkcja.

Obecny skład jest pełny i nie są planowane zmiany.

Co do powoływania głosowaniem użytkowników, nie przewidujemy takiego i nie bierzemy pod uwagę.

Co do opinii od obecnych GMach, spotykam się z wieloma różnymi opiniami na ich temat.

Jesteśmy w pełni zadowoleni z ich pracy, poza tym mało kto ma rozeznanie jak wygląda ich sytuacja w rzeczywistości.

Przypominam, to nie roboty, oni mają życie i problemy, to że ktoś ma więcej czasu i akurat nadrabia aktywnością to tylko z korzyściami dla tej osoby.

Uznaję ten post za koniec tematu.

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...