Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Można wyłapac warn'y za WP

grindzio19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam takie pytanko bo już sam zapomniałem czy tak jest :P a poza tym te nowe systemy banowania . Mianowicie czy skrypty są wykrywalne i czy można za nie warny wyłapać ?

Edytowane przez grindzio19

...

Opublikowano

zależy czego w tym uzywasz jak uzywasz jakis ze skryptów na zmiane statku rani i tych innych oczywiscie tyczy sie wyglądu to nie dostaniesz ostrzeżenia :)

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Zalezy, bo dzieki zmianie na admina, bylo by to latwe do wykrycia, ale BP sie leni ;)

Opublikowano

ja korzystam z aurory, wartoola i rsb changer mam szanse na wana ?

Ja kozystam tak samo, tylko do tego BoxCollector, i teoretycznie masz, ale praktycznie nie ;)

Pamietaj, szanse sa zawsze :)

Opublikowano

Dokładnie mozesz bocic na Kbocie tez masz szanse ... Mozesz nie bocic tez masz szanse ponoc słyszałem juz o takich osobach jak były dynie np. zbierali na mapach 4-3 nawet kilkanascie godzin i bana wyłapali :(

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Każdy wie na czym ich skrypt polegał (czas gry=zbierania boxów) wystarczyło robić kilku minutowe przerwy na udo 3.02 i działało się dalej bez banów/ostrzeżeń ach pamiętam te czasy

...

Opublikowano

Dokładnie mozesz bocic na Kbocie tez masz szanse ... Mozesz nie bocic tez masz szanse ponoc słyszałem juz o takich osobach jak były dynie np. zbierali na mapach 4-3 nawet kilkanascie godzin i bana wyłapali :(

A potem zostali odbanowani, chyba ze faktycznie uzywali bota :)

Opublikowano

kamieniarz ma rację co do honeyboxów

śmigam na WP z boxcollectorem :) już ładnych kilka miechów i jak do tej pory nie dostałem warna :)

ale codziennie sprawdzam honeyboxy bo a nuż BUGPOINT coś updatuje i będzie banik albo warrning

Opublikowano

a jak nie używam bonuns box colektora to nie muszę aktualizować HB co nie ? No bo przecież gdzie ja mam ten kod wklejać do Wp? chyba nie..

...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...