Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

elo mam taki problem bo gosciu zhaczyl mojego kolege przez stronke , wiem tylko idioci sie na to nabierają , no ale chce jakos dostac emaila. Macie jakies pomysły jak dostac email z tej strony???????? dam + tylko pisac cos konkretnego

Edytowane przez M@niek
Opublikowano (edytowane)

"Wyślij ponownie mail rejestracyjny" - powninieneś mieć jego adres, lub jeden z jego adresów.

Jeśli to jest haker to będzie miał takich adresów e-mail dziesiątkismile.gif

Może kontakt z właścicielem hostingu, prośba o udostępnienie podstawowych informacji nt tego klientatongue.gif

Wiem jedno, takich rzeczy się nie szuka w kodzie źródłowym, takie info są zaszyfrowane i dostęp do nich ma tylko właściciel strony poprzez panel administracyjny serwisu i właściciel hostingu.

P.S mogę wiedzieć co rozumiesz przez słowo "zhaczyl"?

a tak wgl. to nie ten działdry.gif

topic do zamknięcia...

Edytowane przez wojtekch

stop1.png

pierdl szysko, fotographój tap madl!

Opublikowano

zhaczyl czyli że itemy z konta ukradł,a i jeszcze jedno ten email to nie chodziło mi o ten który jest przy zakładaniu konta na serwie tylko ten na który mu przychodzą hasła, bo kiedys widziałem podobną stronke tylko na niej dało sie bez problemu odczytać email na który przychodzą dane logowania w kodzie jest skrypt czy cos co wysyła hasla do hakera bo strona wygląda identycznie z tą : metin2.pl

Opublikowano

nic nie "zchaczył" , głupek podał po prostu sam swoje hasła do konta. strona nie wygląda identycznie jak strona gry bo jest pod innym adresem, tylko tłumok tego nie zobaczył że wchodzi na niewłaściwą strone gry

zresztą o ile się nie mylę to wyraźnie napisano i przestrzega się w grze by nie używać żadnych innych adresów do logowania się na strone czy bezpośrednio gry

na głupote ludzką niestety nawet w dzisiejszych czasach nie ma lekarstwa, taki proceder nazywa się pishing i można go zgłosić nawet na polcje czy do administracji serwera gdzie jest założona strona

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Moim zdaniem nawet dobrze się stało. Taka lekcja powinna wbić się twojemu koledze w pamięć, w przyszłości może będzie bardziej uważał. Dobrze, że chodziło jedynie o grę, a nie o jakieś większe pieniądze.

>> zhaczyl

Pisz "zhaxiożył" albo "shaksiorował", będziesz miał większy respekt na mieście.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Wiecie co jest najlepsze?

Gdy wchodzimy na tę stronę to na samym środku jest reklama knor :D

Ten złodziej mógł się chociaż trochę wysilić i poszukać sposobów na reklamy.

• Dodaj nową pozycję...