Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pliki 2010, logowanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam mały problem, a więc: Postanowiłem postawić serwer na plikach 2010, przez pierwszy tydzień wszystko było w porządku i działało bez najmniejszych problemów, pewnego dnia wstałem sobie rano i włączyłem maszynę i chciałem zalogować się do gry, by przetestować dodane, dzień wcześniej rzeczy. W tym miejscu właśnie pojawia się problem, gdy chciałem się zalogować, po wpisaniu loginu i hasła wyskoczył komunikat "Zostaniesz połączony z serwerem" i wyrzuciło mnie do menu, gdzie znajduje się lista serwerów, pomyślałem, że to przypadek i spróbowałem kolejny raz, znowu to samo, próbowałem się logować przez inne klienty i cały czas to samo. Następnego dnia skopiowałem wszystkie pliki, które edytowałem i chciałem postawić maszynę na nowo, ale tam zaś, po zmianie jakiegokolwiek pliku z folderu "germany" i próbie logowania, wyrzucało mnie tak jak poprzednio. Dodam, iż na pierwszej maszynie edytowałem pliki z folderu "germany", dodawałem kilka zadań do gry, wierzchowce, nowe przedmioty typu ulepszacze, skrzynie itp. i po dodaniu tych rzeczy serwer działał normalnie. Chciałbym się dowiedzieć, jak mogę to zwalczyć, jeśli nie da się tego w jakiś sposób naprawić to prosiłbym o podanie linków do plików serwerowych, na których jest możliwość bicia ze wszystkich dziewięciu wierzchowców, pomocnych oczywiście nagradzam plusikiem, z góry dziękuję. :)

Edit: Działają mi wierzchowce, chodziło mi o to, że jak nic by się nie dało zrobić z tymi plikami, to prosiłbym o pliki z możliwością bicia z nich.

Edytowane przez YoNigguh
Opublikowano (edytowane)

Mam go właśnie, ale chodzi mi o rozwiązanie problemu z tymi plikami.. Dodam iż, na pierwszej maszynie, serwer zaczął szwankować, gdy zmieniłem kilka rzeczy w sklepach i po wklepaniu do item_proto, czterech zbroi.

Edytowane przez YoNigguh