Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack

wisniaa95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi coś nie działa....hack wcale się nie injectuje ;/

My hacking projects:

Visual Basic Hack [ ok ]

D3D Public Hack [ ok ]

D3D V.I.P Hack [ I'am working about this ] ;)

B y p a s s [--------------//-------------]

0a4caeb6f073499e8fc9ad7524145a3f.0.gif

Pozdra dla ziomali z Kanzas City i dla MPC BOARD

Opublikowano

niby każdy hack ma wirusy ale jakoś nie w każdym mi nod32 i kav2009 wykrywa i szaleje jak głupi - pobierałem jakoś haki i działały a ten mi jakoś nie działa i ma wiruchy które mi nod i kav 2009 wykrywa wiec deczko strach coś takiego mieć na kompie !!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

nie pobrałem i ostrzegam że jakiś dziwny ten hack skoro ma takie wiry ze go nod i kav2009 na starcie blokują i nie pozwalają ściągać - co do wstawiania to wstawiaj jak najbardziej ale sprawdzaj !

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

drogi kolego ostatnio wystawiłem hacka ale właśnie 2 osoby napisały ze taki hack by wiec skasowałem linki i poprosiłem admina o skasowanie postu żeby nie robić śmietnika po czym ten sam hack pojawił się na forum dopiero po 8 godzinach i te same osoby co mi pisały ze hack już był pisały ze zaj... hack itp. wiec postanowiłem że nie będę wstawiał skoro ktoś pobiera, mówi ze był a potem sam go wstawia jako jego!

Opublikowano

Boshe -.-.

Już chyba z 5 osób napisało, że Detected a wy cały czas piszecie post po poście Detected,detected. Skoro detected to nie ściągać,spammować.

@Wiśnia95:

Było już dużo hacków z anty kickiem więc niemów, że nie było.

Opublikowano

na huje kurwa spamujecie zmieńcie poprostu nazwę dll i exe i bd działać a ja księ nie podoba to już nic nie wstawie

@edit

to jest 1` hack z anty na tym forum po up date więc kurwa mi tu nie pisz

jyh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...