Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - Mordownia [Mocny Dedyk][200 slotów!][24/7][No-Premium][No-WL][FB+Survival]

mordownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mordownia2.png

Nowy serwer minecraft-a! Zapraszam!

Ranga "Gracz" za darmo! Możliwość wykupienia konta VIP

Dane:

• Serwer dedykowany
  • IP serwera: 91.193.54.90
  • domena: mordownia.no-ip.org

• port: 25565 (domyślny)
  • Wersja: 1.6 (częste aktualizacje)
  • Typ serwera: Free Build, Survival
  • Potwory: ON
  • Zwierzęta: ON
  • Nether: ON
  • Max graczy: 200
  • PVP: OFF ( są areny)
  • PVP w Netherze: ON
  • White-List: OFF
  • Dostępne rangi: Gość, Gracz, vip, SuperVIP
  • Lagi: BRAK

By móc swobodnie grać należy posiadać konto na forum o tym samym nicku i haśle!

20110622192114.png

By zagrać wystarczy:

• Zarejestrować się na forum
  • Aktywować konto e-mailem
  • Wejść na serwer i grać!

javaw2011062317261972.jpg

Zainstalowane modyfikacje:

• Ochrona działek(budowli)
  • Teleporty w dowolne, wcześniej zdefiniowane miejsce(/home, /sethome). Dla vipów tych miejsc może być wiele.
  • Ochrona skrzynek, pieców, dispenserów,tabliczek, drzwi itd na hasło, lub na nick(prywatne)
  • Monitorowanie Serwera - Baner z statusem, program uruchamiający serwer w przypadku crashu
  • Mapa dynamiczna - podgląd mapy, graczy na żywo.
  • Układy Elektroniczne dla vipa(mosty, drzwi z ścian, nadajnik/odbiornik, modyfikacja systemu koleji(stacje))
  • Plugin od kolejek - gdy serwer jest pełny dodaje cię do kolejki.
  • Zabezpieczenia przed Cheaterami(XRay,SH, ...)
  • Logowanie - by nikt nie okradł twojego konta
  • Plugin na sklepy(każdy może założyć własny) i pieniądze(konto bankowe)

Parametry Serwera

• 7 niezależnych dostawców internetowych
  • Procesory: 2 x Intel Core i7 4x3,4 GHz 8 Mb cache
  • Dyski: 2 x 1TB (Raid)
  • Ram: 4x4GB 1600MHz DDR3 (PATRIOT)

1-53369-560x95.png

Opublikowano

No to tak:

1. Administracja bardzo sprawna i obeznana na swojej pracy (Plugin z kolejkami który tak strasznie mnie irytował został naprawiony już po 5 minutach od przyjścia administracji na forum)

2. Miasto bardzo starannie wykonane, ładne widoki, budowle.

3. Grywalność jest ogromna, przemyślana ekonomia serwera która sprawia że Mordownia nie znudzi się po pierwszym dniu

4. Jak dla mnie prawdziwa gra zaczyna się od 1/2 w nocy. W tedy przychodzą prawdziwi gracze z którymi można porozmawiać, pośmiać się, pobudować. Dodam również że w miarę możliwości administrator Rutr( to chyba z łaciny oznacza "Najlepszy") siedział z nami aż do kresu wytrzymałości, rozdając domki i farmy oraz pomagając nowicjuszom.

5. Dzienna gra może troszkę ostraszyć ze względu na brak white-listy. Niestety to już jest plaga-DZIECIAKI, nie łatwo się ich pozbyć a podczas gry potrafią bardzo wkurzać. Mam nadzieję że White-list'a zostanie kiedyś dodana a podania na forum będą jakoś weryfikowane na podstawie: Zachowania, Poprawnej pisowni, Wieku.

To tyle, na serwerze przesiedziałem prawie całą noc, i możecie mi wierzyć lub nie ale jestem cholernie zadowolony chociaż aby wstać teraz (12:00), potrzebowałem dużej motywacji :)

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bardzo przepraszam, z slotami nawalił plugin od trzymania kolejek, długi czas trzymania i mało slotów ale juz wszystko ustawione prawidłowo! Realnych slotów dla graczy jest 190 reszta to rezerwowe!

@NieKrztusSię - Źle wpisujesz hasło, lub zawiera jakieś znaki nie obsługiwane przez plugin. Zmień hasło na forum na hasło bez znaków specjalnych, wszystko powinno być ok(plugin od autoryzacji korzysta z bazy forum)

Opublikowano

Mam mały problem.

Mianowicie w grze jest ok, na początku było forum i gram, jest super.

Jednak teraz w grze mogę się logować i grać a na stronie pisze invalid password (?)

Dodam, że serwer zajebisty, nie nudzi się w ogóle :)

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...