Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Czekasz 10 min aby wbić na serv koniec z tym

maxxim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam już nie pamiętam gdzie ale wyczytałem sposób na dłuuugie czekanie aż wbijemy na serv aby sie zabawić.!!UWAGA!!! sposób czasami nie zadziała za 1 razem,czasami sie uda za 2 czasami za 5 ale lepsze to niż czekanie które nigdy sie nie skończy.Dosyć gadania przechodzę do sedna sprawy.Jeżeli czekamy aż nas połączy dusimy "TAB"zauważymy że dzięki temu poruszamy sie po MENU.Kliknij TAB 8 razy a najedziesz na "PLAY NOW" w tedy wystarczy nadusić "ENTER" i natychmiastowo zacznie się łączyć z serv,nie martw się jak nie uda się za pierwszym razem naduś ponownie enter i znowu spróbujesz połączyć się z serv.Powtórzę to co napisałem na początku od szczęścia zależy czy uda Ci sie za 1 razem czy za 2.Mam nadzieje że temat zostanie przypięty aby łatwo z niego skorzystać.Jutro nakręcę filmik albo zrobie fotki żeby ułatwić i bardziej rozjaśnić ten sposób.Przepraszam że może troszkę zamieszane i pomieszane ale śpieszy mi sie.

Opublikowano

Ja z checią nakręce, masz + ode mnie, musiałem wyłaczać grę a to w taki łatwy sposób można zamienić !!!

OndteAw.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobra dobra xD nie chciało mi się robić teraz też nie zrobię bo musze dokupić cześć do kompa. Ale jak kupie to zrobie napewno :D

///Bug opanowany przez ea, zamykam

OndteAw.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...