Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem ze gry wlaczam gre to pisze mi server busy i nie moge wejsc do gry wylaczam i wlaczam i nic nie daje czekam troche tez nic chcialbym wiedziec co zrobic zeby sie tego pozbyc prosze o pomoc

Opublikowano

Serwer jest prawdopodobnie przeciążony. Musisz czekać i restartować co chwilę luncher lub klikać f5. W końcu powinno się pojawić Online i będziesz mógł wejść do gry.

Weteran
Opublikowano

Proszę, nie zakładajcie już tego typu tematów, ten dział schodzi na psy przez taki spam.

Riot ma ostatnio spore problemy z stabilnością serwera, więc problem pojawia się dosyć często.

Musisz czekać i restartować co chwilę luncher lub klikać f5. W końcu powinno się pojawić Online i będziesz mógł wejść do gry.

Nie wiem jak jest u innych, ale u mnie nie trzeba tego robić, status sam się zmienia ;]

Opublikowano

@up

true, f5 na tym launcherze nie działa więc się czeka albo odpala ciągle launcher

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

@all

Metoda strzalek ani F5 juz nie dziala

@topic

Ja wlaczam i wylaczam launchera, dopuki nie bedzie online. Zazwyczaj 3 razy wystarcza.