Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wciśnięte przyciski

DawajPlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,gdy zagram w mecz i po meczu jestem w lobby to wszystkie przyciski są wciśnięte nic wogóle nie mogę zrobić.Miałem już dwa raz takie cuś.Wie ktoś jak to naprawić?

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up koles ma Laga

@TOP contol+alt+delete i zakoncz proces.

Masz laga i tyle.

Opublikowano

@UP

Są nieaktywne, tak jak kiedyś Gun Emporium

@Topic

Firewall ci chyba blokuję, mój kolega miał takie coś, jak przyjdzie to się dokładnie spytam.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up owszem sa tak nie aktywne jak G.E. ale on ma Laga i tyle.

@TOP koles zalecam Control+Alt+Delete > zakoncz proces , a potem se uruchom jeszcze raz CA.

Albo F4 jak kto woli.

Wylacz AntyVira albo FireWalla.

Hacki wywal detected :D

Ale to ostatnie nie pomoze ale mozez sprubowac.

Ale to jest pospolity Lag.

Specjalista
Opublikowano

jak złapiesz laga to tak się dzieje, wtedy pomoże tylko relog (zakończ proces, alt+ctr+delete, menedżer i zakończ proces Engine.exe) i ponownie włącz CA

jak za trudne to reset komputera <_<

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up tak samo co ja :D

@TOP zrob tak jak ja napisalem i EPE i po klopocie.

I w wiekszosci neta.

Musisz z nim cos zrobic.

My ci wyjasnilismy co i jak to wyglada .

Opublikowano

Relog mu pomoże w czym ?

Wyłączeniu gry , nie w problemie..

jedyne co ci pomoże to zmiana neta ..

Bo nie jeden temat pisałeś że Ci CA muli itp.

Wszystko wina twojego "nowego" neta ;P

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ja też tak czasami mam bo na 5 sekund połączenie z netem trace i dupa ;) wczoraj miałem zagrane 99/100 cw i jedno cw do medalu , grałem eliminacje do 100 killi było już 93 i nagle lipa wszyscy w miejscu biegają ;| net się rozłączył i lipa , ale odziwo medal zaliczyło bo z 5 min czekałem na tym lagu ;)

bez youtuba

Opublikowano

To nie jest wina netii bo już tą sprawę załatwiłem i net mi chodzi dobrze jak powinien 2mb i net mi się nie rozłącza.Dodam iż nie używam żadnych hacków.

Piecu@

Spróbuje wyłączyć firewalla może rzeczywiście to on blokuje.

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Stracenie połączenia z netem, ja na starym kompie miałem tak co gre (winą było 782 ramu, 1.2 ghz i 128 karta graf).

Podaj parametry kompa, zresetuj router.

Opublikowano

Mam Windows XP

Ram: 1GB

Karta:128 GIGABYTE Radeon X600XT

Procesor: 3Ghz

Ale dodam ,że wcześniej takiego problemu nie miałem nie resetował mi się net podczas gry i wszystko dobrze działało.Mam za każdym razem wciśniete przyciski mi muszę menadzerem wyłączać ;/

Opublikowano

Damn, jak pod takiego procka można miec takie syfy? :D

Słaba karta i mało ramu. One mogą byc przyczyną laga, bo jak wspomniałem, miałem tak na poprzednim kompie, z mobilnym netem 7 mb/s

Opublikowano

Zavetii@

Ale wcześniej takiego problemu nie miałem.Co poradzisz?

Opublikowano

To raczej nie to, bo w moim wypadku max ramu na xp i grafa z pamięcią 1 i uprzedzam następne pytania to też nie wina neta (10 mb), a problem który jest poruszony w tym temacie przydarzył mi się już wiele razy.

@Edit

omg gdzie mój avatar xD

Opublikowano

Może przyczyną moje problemu jest to ,że dziś jest konserwacja czy ja kto się nazywa... ?

Edit@

Pomoże mi ktoś ten problem naprawić? Bez sens ,że co rozgrywkę muszę właczać CA .

Opublikowano

No jak kur** przyzwyczaić nie da się tego naprawić?

Opublikowano

Zainstalowałem cały system od nowa może teraz podziała.

Opublikowano

Już wszystko Ci poradziliśmy ..

To ewidentnie jest wina twojego internetu ;]

jeśli chcesz pograć musisz zmienić internet ;]

Może twój jakiś kumpel posiada bezprzewodowego blueconnecta(modem)

pożycz od niego i sprawdź czy będziesz miał tak samo , jeśli tego nie będzie to już wiesz że to wina internetu

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...