Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HeY./-\.

Mam Oto taki problem .

Gdy miałem XP windows To cały cs mi ładnie/fajnie działał, ale jak już sformatować komputer to jak zainstalowałem cs ładnie działał ale z czasem jak wł. Go to mi zacinał (mulił) i reinstalacja próbowałem dało to trochę grania ale z czasem to już wogule się nie wł. i pisał taki oto błąd ' Could not launch game' " Only one instance of this game can be run at a time " a po polsku to proszę : 'Nie można uruchomić Gry' "Tylko jeden przykład tej gry może być w czasie" i po tym błędzie nic się dnie działo a po resecie to już wogule nic się nie działo tylko coś na pasku po prawej stronie znikało się i pojawiało Próbowałem zmieniać z godność z Xp na win7 ale teżto nic nie dało.

Tak więc proszę was o pomoc wiem że tu są doskonali informatycy tak więc ..! Proszę :D

5/+

z Góry tehaiks

Jak sie ta nuta nazywa PW -http://w242.wrzuta.pl/audio/6lcuNfQqKLz/jak_sie_to_nazywa_bo_potrzebne_bardzo_do_przetestowania_bassu

Opublikowano

CTRL+ALT+DELETE wejdź w procesy i zobacz czy nie ma aplikacji włączonej hl.exe , jak włączona to zakończ jej proces. Licze na -

nie ma .. :/

Jak sie ta nuta nazywa PW -http://w242.wrzuta.pl/audio/6lcuNfQqKLz/jak_sie_to_nazywa_bo_potrzebne_bardzo_do_przetestowania_bassu

Opublikowano

Zapewniam, że to nie wina. To coś poważniejszego, nie rzucajcie mu patchami, skoro to gówno da.

g0Tef.jpg

Opublikowano
Zapewniam, że to nie wina. To coś poważniejszego, nie rzucajcie mu patchami, skoro to gówno da.

Jeśli mówisz, ze gówno da to czemu nic nie napiszesz. Daj jakąs propozycje.

Co Cię chłopaku nie zabije, to Cię wzmocni !

Chcesz mnie nagrodzić ?

Daj -