Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwoj wojny prosze o duzo odp ! WAZNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam bojaka +0 i zwoj wojny i robie tak :

Przeciagam zwoj wojny na bojaka i odrazu wykakuje okienko ze moge ulepszyc na +1 i ze na 100% ulepszy .... nastepnie ide do kowala zeby ulepszyc na +2 i pisze : Ten przedmiiot moze zostac zniszczony podczas ulepszenie. Czy chcesz kontynuowac ? .... Dlaczego? ! ? ! przeciez na zwoju pisalo ze GWARANTUJE ULEPSZENIE PRZEDMIOTU +0 DO +3 !! Na +1 bylo dobrze ... ale czy na +2 i +3 tez ulepszy na 100%. Jak pisze u kowala : Ten przedmiiot moze zostac zniszczony podczas ulepszenie. Czy chcesz kontynuowac ? jak ulepszam na +2 ... ;/ nie wiem dlaczego i czy mi kowal ulepszy czy spali, wlozylem zwoj wojny to przeciez nie powinno pisac ze moze spalic prawda? prosze o wyjasnienie .... poniewaz boje sie ulepszac bo bojak ma kd +4, czy naprawde zwoj wojny ulepsza od +0 do +3 ? ! ! Jak tak to prosze o wytlumaczenie dlaczego pisze ze moze zostac zniszczony? ! ! ?

:( prosze bardzo o pomoc !! Czy ulepszy na 100% jak wlozylem zwoj wojny ? ! czy spali ! czy ten zwoj nie dziala ! prosze !

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

Ehhh....

Ten zwoj jest chyba na jedno ulepszanie a nie ze ulepszy ci do +4 na 100%

Zwoj ulepsza RAZ tylko od +0 na +4 na 100% ale potem masz normalnie :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Żeby mieć 100 % na zrobienie go od +0 do +3 musisz tych zwojów mieć 3 ...

Teraz nie rób u kowala bo spali . ;d

Opublikowano

100% na ulepszenie jeśli przedmiot jest +0, +1, +2... każde ulepszenie zabiera jeden zwój wojny. Tutaj mogę tylko poprzeć kolegów wyżej.

Opublikowano

Ten zwoj dziala ale na kazde ulepszenie musisz miec nastepne sztuki.Tak wiec powodzenia z bodziami :D

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...