Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock

Maxiime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się włączyć 2 Warrocki na jednym kompie?

Jeśli tak to czy da się zrobić tak żeby w jednym z nich (gram na deathmatch) klikało OK (chodzi o to po śmierci gdzie wybiera się postać)

Chodzi mi o sposób na free kille... na jednym PC

Bo niby mam 2 PC ale za niedługo wyjeżdżam i trudno by było wziąć ze sobą stacjonarny i do tego laptopa :)

Opublikowano

Na jednym IP da się tylko ktoś pisał że wtedy możecie się nie widzieć na mapie ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nie da się, bo jeden nałoży się na drugiego i ten drugi się w ogóle się nie włączy. Musiał byś zmienić nazwę procesu, ale musiał byś przerobić całego warrocka, bo każdy plik łączy się z procesem warrock.exe. A więc musiał byś zmodyfikować 44 938 plików w 624 folderach.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

da rade na 2 kompach wlasnie patrzylem ;d

ja na PC a siora na laptopie

i dalo sie wejsc i normalnie widzielismy sie na mapie

na dwóch kompach to przecież oczywiste :)

ale szkoda że na 1 się nie da...

macie +/- w zależności co preferujecie

Opublikowano

@2UP ty piszesz, że da się na 2 kompach. To jest oczywiste, a mu chodzi czy da się na jednym kompie uruchomić 2 warrocki.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Jak ktoś chce uruchomić 2 WR na jednym kompie niech zagada do razora130 on podobno kiedyś to zrobił ale mnie jeszcze wtedy na forum nie było i nie znam szczegółów :) mówił że zrobił to na systemie windows best edition lub coś w tym stylu już nie pamiętam bo kiedyś sam się go pytałem xD

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...