Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Privy Tera?

xxWisniaPLxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma ktoś może jakieś działające priv serwery do TERY?? Czy one wogle istnieją?? xD

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Jak ma działać jak jeszcze gra nie ruszyła... Dopiero testy chińskie ,na które się dostał znajomy . Już jutro będziemy sprawdzać co i jak.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie prawda jest już prywatny serwer "NewTeraOnline" http://newteraonline.com/ chyba postawiony na ruskim emulatorze xD.

Całe info tutaj http://forum.ragezone.com/f115/tera-tera-online-pserver-newteraonline-775684/

Edit:Przepraszam jeśli odkopałem temat bo niepatrzyłem na datę.

Serwer działa ale na koreańskiej wersji chyba, jest już strona z privem EU ale czekają na emulator z testów EU ,które będą początkiem 2012... Jak coś www.Terarealm.com i w zakładkach gildie Suicide Hotline, zbieramy skład jednak z powodu przesunięcia startu na razie mniej się tym interesujemy

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

weś ktoś kurwa napisz na gg jak cos bo chcem grac wta gre amam spore doświatczenie w grach mmo mmorpg i nietylko wiec prosze o info jesli prywatnyh niema lub niedzialaja moze byc real chcem wto grac bo gierka wyglada interesujaco

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...